Her tarafta ne güzel çiftler var öyle. Birbirlerine sarılan el ele dolaşan, İnsan imrenmiyor değil hani. Görünce içi bir tuhaf oluyor insanın. Bazen yaşamak istiyor bu duyguları daha önce birçok kez yaşasada yinede imraniyor yinede yaşamak istiyor bu duyguları. Doğanın uyumu bile yanlızlığını hatırlatıyor insana. Nereye gitse yanlızlık fısıltısı kulağına geliyor. Deniz dalgaları vuruyor tum soğukluğuyla insanın yüzüne. Yanlızlığın soğunu hissettiriyor insana. Güneşin sıcağı yakıyor kavururcasına. Yanlızlığın ateşi yakıyor tum vucudunu. Mutluluk ve aşk şarkıları bile yanlızken monoton geliyor insana. Hep dertli şarkılar dinlemek istiyor en arabeksinden. Düşünceleri jilet oluyor insanın vucudunu içten içe kesiyorsun resmen.Ama yinede bir şişe şarab yada bir sigara verildiğinde eline kucak açıyorsun yanlızlığa sarılıyorsun doya doya. Düşüncelerin yanlızlığınla sevişiyor. Aklında çelişkiler kalıyor insanın. Her ne olursa olsun aslında hayatta tek dostum yanlızlık galiba. Ne zaman sıkıntım derdim olsam hep yanımda. Hangi dost hangi arkadaş bu kadar yakın olabilirki bana. Benim en iyi dostum Yanlızlık. Tum sevgim tum aşkım artık yanlızlığımda.Senin şerefine kaldırıyorum kadehimi yanlızlık. İçelim en iyi dostuma..
pusucukurt ( MUSTAFA KURT )
__________________ |