Bir gece yanlızlık türküsü girdi aklımın bir köşesine. Elim kolum bağlı çaresizce dinledim türküyü. Özlemden, sevgiden, aşktan bahsediyordu.Seni anlatan her sözde gözyaşalrım akmaya başladı. Türkünün sona ermesiyle derin düşüncelere daldım. Ne akdar derine inersem hep senden bir ize rastladım. En sonunda anladımki tüm düşüncelerimin baştacını, bire buse gibi sana takmışım.
En çaresiz kaldıgım durumlarda bile, hep seni düşünerek rahatladım. Yanlızlığımı senin hayallerinle bozdum. Korkularımın üstüne seninle gittim. Tüm şiirlerimi, tüm yazılarımı karşılık beklemeden senin için yazdım. Hayatımın en beyaz sayfalarını, gülüşüne ve o güzel gözlerine ayırdım. Her yemeğin tadına bir güszelliğini kattım. Yemekler bitti, güzelliğin bitmedi baş tacım. Seni hem seninle, hem sensiz yaşadım. Aşkın kanununu bir silgiyle silip, seni sınırsız sevdim.
Ben aşkın adını değiştirdim. İsmine sen koydum. Ben artık aşık değil, ben senim; ayrılmaz ikilim. En ço khoşuma giden yanın ne biliyormusun birtanem. En guzel parçaların en guzel mısralarında, mutluluktan sarhoş olmamız bizim en güzel hikayemiz.
O yüzden biz sevdimmi büyük oynar, kalbimizi koyarız. Kaybetmek herşeyimizi alır. Ya kazanmak herşeyi yaptırır. Biz aşk oyununun en buyuk kazananıyız. En buyuk aşk Bizim aşkımız...
Pusucukurt ( MUSTAFA KURT )
__________________ |