Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2008, 21:37   #87
SonaY
şizofrenik wak'a

SonaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kalearkasında olunca sesimi kısılıyo taraftarı ateşliyemiyomu... Komik ötesi yorumlar yaa. Vallahi billahi usandım bu Çarşıdan... Yeri kapalıdır orda kalacaktır.. DÜnyada eşi benzeri yoktur. Rekorları var maç kazandırıyor. Hadi ya Beleş biletle maça gir hiç bi lisanslı ürün kullanma Çarşı imzalı ürünler kullan saçma sapan tezahüratlar yap stad kapattır futbolcu yolla işine gelmeyen sana beleş bilet vermeyen başkanları yolla sanalda atar yap gider yap ondan sonra arkadaşların dayak yerken arkana bile bakmadan kaç.. Bumudur Çarşı bumudur Beşiktaşlı duruşu... Konuşmayım dedikce konuşturuyosunuz adamı..

Beleş bilet yok diyenlere bi soru sormuştum halen onun cevabı gelmedi. Basketbol maçlarımıza 10 ytl lik bilete pahalı diyip gitmeyen Çarşı nasıl oluyorsa kapalı bileti ve kombinesi alabiliyor.. Önce bunun cevabını verin. Sonra maç kazandıran madem Çarşı neden bu sezon en fazla puanı İnönüde kaybettik onun cevabını verin.. En son olarakta heryerde atar yapan bu delikanlı arkadaşlar neden arkadaşları 10 larca kişinin arasında dayak yerken arkasına bile bakmadan kaçar bunun cevabını verin... Alın size sorular cevapları bekliyorum...
arkadaşım.çarşı hakkında muallakların warsa gidersin alen abini dükkanına.oturusun.abi bu niye böyle böyle dersin.beleş biletler puan kaybettirmeler falan derken neden genelleme yapıosunki.sen manisa maçında sahaya su atan kişiyi kapalıda nası engellediklerini gördünmü konuşuyosun.lütfen yorum yaparken biraz daha bireysel dawran.bu topluluk buralara kadar kolay gelmedi.eziklerin şapka çıkardığı liwerpolun alkışladığı bir gruba söylenen bu ithamların çok fazla üzücü!
Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D
SonaY Ofline   Alıntı ile Cevapla