Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2008, 21:45   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ersen Martin'li Huelva ligde kaldı

Ersen Martin'li Huelva ligde kaldı


Click the image to open in full size.
Huelva, sahasında oynadığı maçta 1-1 berabere kalmasına rağmen Real Zaragoza'nın deplasmanda Mallorca'ya yenilmesiyle ligde kalmayı başardıClick the image to open in full size.

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2007-2008 sezonu bugün tamamlanırken, Türk futbolcu Ersen Martin formasını giydiği Recreativo Huelva, sahasında oynadığı maçta 1-1 berabere kalmasına rağmen Real Zaragoza'nın deplasmanda Mallorca'ya yenilmesiyle ligde kalmayı başardı.

La Liga da kalma mücadelesini son haftaya kadar sürdüren Recreativo, kendisi gibi düşme olasılığı bulunan Valladolid ile karşılaştı. Huelva'da oynanan maç 1-1 berabere biterken, her iki takımda ligde kalmış oldu.

Recreativo'da Ersen Martin 54. dakikada Marco Ruben'in yerine oyuna girerken, maçın uzatma dakikalarında takımın beraberlik golünü attıran pasını verdi. Maçta sarı kart gören ancak oldukça hırslı olduğu gözlenen Ersen, son düdük çaldıktan sonra takım arkadaşlarıyla birlikte saha içinde büyük sevinç yaşadı.

Bu arada deplasmanda Mallorca'ya 3-2 yenilen Zaragoza ise Levante ve Murcia'dan sonra La Liga'ya veda eden 3. takım oldu.

Öte yandan, La Liga'nın düşen takımlarından Levante'de futbolcular 2 yıldır maaşlarını alamadıkları için sürdürdükleri grevi anlaşma sağlayarak sonuçlandırdılar.

Levante, lig şampiyonluğu kutlamalarını yapacak Real Madrid ile bu akşam oynayacağı maça çıkacağını açıkladı.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla