Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2008, 13:18   #17
B J Kerem

B J Kerem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Büyük bi topçu olabilir Saviola, taraftarı heyecanladıracak bir yıldız transferi de olabilir bu...Ama Saviolanın bizde oynayacağını sanmıyorum, bizede lazım olmayan bir oyuncu zaten.Şu anda Bobo var, Bobonun gittiğini varsayak da oraya Klasnic gibi birini almalıyız, Saviolaya hiç gerek yok...Seneye tek forvet oynayabileceğimizi düşünürsek, kim oynayacak orda o zaman.1.68'lik Saviola mı, yoksa sağa sola koşmaktan hoşlanan, partnerine asistler yapmayı seven Holosko mu oynayacak?Onun için böyle bir transfere karşıyım, Klasnic gelsin daha fazla fayda sağlayacağından eminim...Hem çok daha ucuza halledebiliriz...
holosko sırtı dönük oynayabilen top saklayabilen bir oyuncu değil beşiktaşın kadrosuna göre tek forvet oynayabilecek tek oyuncu nobredir ve bu durumda holosko ve bobodan feragat etmiş oluruz mantıklı olmaz.beşiktaş bana göre ya 4-4-2 yada 4-3-3 oynayacaktır.forvet arkası olayı olmayacak bana kalırsa.forvetin sağında holosko oldugu için saviolaya şuanda gerek olmadığını dusunuyorum ama saviola savioladır ölüsü bile turkiye liginde en az 20 gol atar.