Alıntı:
merhaba.35´isimli üyeden Alıntı
Sana yazıklar olsun önce adabını koru.  Yazdıklarınızla resmen biz şike yaptık ligdeki sonmaçta bolu cıksın dıye yattık diyorsunuz ki bu YETERİNCE AHLAKSIZ  davranış size çok normal geliyor. Evet belkide gerçekten kırmızılık tı hareket ama özetlerde bile Eyyam DERELİ nasıl şevkle çıkartmış kartı açıkça belli. Resmen mesaj içeriyor beden dili. Boluya ağzınızla kus tutsanız cıkamazsınız mesajı.
MALI-Ye bakanı abiniz nasıl transfere el attıysa illaki hakem atamalarına da el atmıştır da sizin işinize gelmez bu konular.
AYRICA MESAJIMI DA TAM ANLAYAMAMIŞSINIZ. dEDİK Kİ LİGTE MAZİSİ TRİBÜN potansiyeli olan takım sayısının artması illaki iyidir lakin hersene gelen 3 takımdan 2si asansör mısalı düşerken siyasi desteğini kaybettiğinde sürünen Xtepe misali sizde tepetaklak gelmeyesiniz. Dİkkat.
Ayrıca 15 kusur sene hasretten sonra 1 saat şampiyonluk kutlaması yaptık dıye övünmekte neyin nesi. ??? |
Abicim senin çekemediğin kesin benim adabım yerinde aynı kart bize gösterilseydi yine kızardım kaldıki bobonun kırmızı kartınada kızdım eskişehir görse onada kızarım boşversene
adamın ayağı kırılmış ekmeğini futboldan kazanan birine bu harekete kırmızı kart bile az şike filan yapılmadı ayrıca adamlar dinlensindiye yedeklerle çıktılar iddası olmayan bir takım ne yapar ölümünemi oynar kim yapıyor bunu kaç tane örneği var önünde playoff maçları varken siyasi görüşlerin yüzünden takımı eşleştiremezsin adil olalım her oyunun kuralı varben eskişehirdeki maçlara gittim bizdende çok puan gitti ne yapabildik hakem bu kaldiki direklerden dönen toplar girseydi hakemmi kurtaracaktı 3 - 0 dı maç gözün kapalı bakma lütfen saygılarımla....