Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2008, 07:47   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökhan Zan'dan ret!

Click the image to open in full size.
Takımımız, başarılı savunma oyuncumuz için menajerine teklif yaptı ancak Gökhan bu teklifi yetersiz buldu

Beşiktaşımız, sözleşmesi sona eren Gökhan Zan’ın menajeri Ceylan Çalışkan’a ilk teklifi yaptı. 500 bin dolar garanti para öneren siyah-beyazlılar, maç başı ücrette yüzde 10 zamma gidip, 22 bin dolara çıkardıklarını belirtti. Ancak bu teklif kabul görmedi
Milli Takım ve Beşiktaş’ın gözbebeği Gökhan Zan, siyah-beyazlıların, sözleşmesinin yenilenmesi için yaptığı ilk teklifi kabul etmedi. Kartal savunmasının başarılı ismi, 500 bin dolar garanti para ile birlikte maç başına yapılacak 22 bin dolarlık ödemeyi az bularak bu paraya imza atmayacağını belirtti.
Ligin bitimiyle birlikte mukavelesi de sona eren oyuncu, çeşitli kulüplerden gelen teklifleri elinin tersiyle itti, ilk olarak kulübüyle masaya oturacağını açıkladı. Bonservisi bedelsiz olduğu için birçok takımın iştahını kabartan Gökhan’a siyah-beyazlı yönetim, 500 bin dolar garanti para önerdi. Bundan önce maç başına 20 bin dolar alan Gökhan’ın bu parasında yüzde 10 zam yapıldığı da vurgulandı.
Ancak Gökhan, Beşiktaş Yönetimi’nin bu önerisini az bularak, yeni sözleşmeye imza atmayı kabul etmedi. Buna rağmen görüşmelerin sürdüğü vurgulanırken, başarılı futbolcunun siyah-beyazlı kulüpte kalmak istediği öğrenildi. Ay-yıldızlı ekiple birlikte Almanya’da bulunan futbolcunun adına görüşmeleri menajeri Ceylan Çalışkan sürdürüyor.
Tecrübe konuştu
Beşiktaş Divan Kurulu yöneticisi Fahrettin Curoğlu, mevcut yönetime hem destek verdi, hem de eleştirdi. Yöneticilerin iyi niyetle çalıştığını ifade eden Curoğlu, “Ama başarılı olmak için biraz da tecrübeye ihtiyaç var. Beşiktaş’ta tecrübe eksikliği var” dedi. Tribünlerin istifa tezahüratına da değinen Curoğlu, “Taraftar istemiyor diye yönetim değişmez” dedi.
Kaynak: Milliyet
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla