Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2008, 07:50   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Kimseye Kırgın Değilim''

Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ta 3 sezon başarıyla oynayan ve devre arasında Vestel Manisaspor'a transfer olan Koray Avcı, siyah beyazlı takımdan ayrılışıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı!..

"BEŞİKTAŞ BAŞARISIZ DEĞİL"
Beşiktaş'ın bu sezon başarısız olmadığını ileri süren Koray, "Beşiktaş bana göre başarısız değil. Belki üçüncü bitirdiler ligi ama çok da kötü oynamadılar. Fenerbahçe ile aynı puanda bitirdiler ligi" dedi.
Vestel Manisaspor'da çok zor bir 6 ay geçirdiğini söyleyen tecrübeli futbolcu, artık bu kötü günleri atlattığını belirtti.

"KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM"
Siyah beyazlı takımdan ayrılışıyla ilgili de konuşan Koray, "Beşiktaş’tan ayrılmayı beklemiyordum. Ancak bunlar futbolun içinde olan şeyler. Profesyonelsen bunlara katlanman gerek. Kırgın olduğum kimseler yok. Üzgün de değilim. Bunlar normal şeyler. Beşiktaş’ı çok seviyorum." şeklinde konuştu.

"HOLOSKO ALDIĞI PARAYI HEK ETTİ"
Tecrübeli oyuncu devre arasında takas edildiği Holosko için de övgü dolu sözler sarfetti. Slovak golcünün, Beşiktaş için çok iyi bir transfer olduğunu belirten Koray Avcı, "Holosko kendisine ödenen paraları fazlasıyla hak etti" dedi.

"ERTUĞRUL SAĞLAM'A KIZAMIYORUM"
Manisasporlu futbolcu, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam hakkında da oldukça ilginç açıklamalar yaptı. Sağlam'a kızgınlığı olmadığını vurgulayan Koray, "Bana onunla çalıştığım dönem zarfı içerisinde o kadar iyi davrandı ki kendisine kızamıyorum. Bence hem iyi bir insan hem de iyi bir teknik adam" diyerek genç hocayı övdü.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla