Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2008, 16:53   #25
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Boşa konuşuyoruz kardeşim bende aynı şeyi söyledim defalarca anlatmaya çalıştım ama yok anlamak istemiyorlar.. Adam Fenerden geldi ya vur tekmeyi gitsin senin için yırtınması sakatlanıp takımını yanlız bıraktığında göz yaşı dökerek sahayı terk etmesi kimsenin umrunda olmaz. İstediği kadar koşsun pres yapsın rakip defansı dağıtsın tüm hava toplarını alsın yetmesin gelip kendi kalesindeki tehlikeleri sakatlık pahasına çıkarsın bu arkadaşların umrunda değil.. Naıl bir mantık var bu arkadaşlarda çözemedim ben daha.. Neymiş gol atan adam lazımmış besle Nobreyi atsın o zaman..Sen kanatları kullanmazsan Nobre nasıl atsın golü... Ama dediğim gibi fb den geldi ya sanki altyapıdan çıkma sanki doğuştan fb li adam vur tekmeyi at kapının önüne. Ama yazık ya birazcık emeğe saygı olur. Senin altyapıdan çıkardığın adamlardan daha çok fayda sağlayan onlardan daha fazla daha inançlı mücadele eden bir adam bu Nobre ama böyle taraftara Nobre fazla size 90 dakika sahada görünmeyen beleş pozisyonlardan gol atan adam lazım veya Batuhan gibi altyapıdan çıkma bencil
kusura bakmada sadece mucadele ederek 3. olursun yaninda birazda yetenek lazim bana yarim sezon yatip yarim sezon calisan adam lazim degil part time iscisi gibi ayni nobre