Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2008, 08:48   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tello’dan mesaj var

Beşiktaş’a geçen sezon başı transfer edilen ve oynadığı futbolla herkesin beğenisi kazanan Tello, sol bek arayan yönetime mesaj gönderdi.


Ülkesine gitmeden önce yöneticilerle görüşen Şilili futbolcunun, hem sol açık, hem de sol bekte görev alabileceğini dile getirdiği vurgulandı. Tello’nun yönetime “Geçen sezon savunmada sakatlar ve kart cezaları nedeniyle çok sıkıntılar yaşadık. Ama Sivok ve Zapotocny takıma katılırsa defansımız daha da kuvvetlenir. Bence sol bek transferine gerek kalmaz. Hem ben, hem de İbrahim Üzülmez sağlam bir defansla bu mevkiide başarılı olacağımıza inanıyorum” dediği öğrenildi.
Beşiktaş beklemede
Avusturya’nın Mattersburg takımında forma giyen gurbetçi Cem Atan’ı transfer etmek için Avusturya’ya giden Menajer Sinan Engin, bu oyuncu için tekliflerini sunduklarını belirtti. Artık beklemeye geçtiklerini söyleyen Engin, “Kulübünün kabul etmesi durumunda bu transferi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Eren’den bombardıman
Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Süleyman Eren, Baki Mercimek’in, menajer Sinan Engin hakkında yaptığı açıklamalara destek verdi. Baki’nin arkasında olduğunu belirten Eren “Taraftarımızın istemediği futbolcularla yolumuzu ayıracağız gibi bir moda çıktı. Böyle bir şey olur mu? İstenmeyen yöneticiler de var. Onlar da gönderilmeli o zaman. Baki’ye hak veriyorum. Beşiktaş’taki diğer bir sorun ise ister hoca olsun ister futbolcu olsun hepsi ile kavgalı bir şekilde ayrılıyoruz. Tigana, Ricardinho’dan sonra sanırım Higuain ve Gordon ile de kavgalı ayrılacağız” ifadelerini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla