Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2008, 13:53   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'1 hafta içinde haber alamazsam ayrılacağım'

'1 hafta içinde haber alamazsam ayrılacağım'
Click the image to open in full size.

Fenerbahçe'nin hocası Zico, Brezilya'dan yönetime seslendi: "Ortadaki tek gerçek; yönetim ile şu ana kadarki görüşme sürecimiz pek de olumlu geçmedi." "Ayrılırsam yine Avrupa'da bir takım düşünüyorum. Her şeye rağmen devam etmeyi isterim."
21.5.2008



‘İyi bir sezon geçirdik’
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, ülkesinde kendi adına düzenlenen ‘Zico Kupası’ öncesi medyanın sorularını yanıtladı. Kanarya’nın hocası, Globo TV’den yayınlanan konuşmasında çarpıcı açıklamalar yaptı: “Yapmak istediğim son şey Flamengo’nun teknik direktörü olmak. Şu anda tatildeyim, Fenerbahçe ile iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de devam edip etmeyeceğimi ise bilmiyorum...”
‘Brezilya’ya dönmeyeceğim’
“Ancak şu an Brezilya’ya dönmek gibi bir niyetim yok. Bu sezon beni üzen şey 3 kulvarda da mutlu sona ulaşamamamız. Adriano İnter’den ayrılıp Sao Paulo’ya kiralandığında tekrar kendini buldu. Eğer bugün Adriano benim takımımda olsaydı Şampiyonlar Ligi’nde en son noktaya kadar gidebilirdik. Fenerbahçe benimle devam eder ya da bırakır, bu durumu iyi analiz ettim. Ortadaki tek gerçek; şu ana kadarki görüşme sürecimiz pek de olumlu geçmedi...”
‘Başka kulüple görüşmedim’
“Eğer 1 hafta içinde haber alamazsam Fenerbahçe’den ayrılacağım. Ayrılırsam da yine Avrupa’da bir takım çalıştırmayı düşünüyorum. Tüm gelişmelere rağmen Fenerbahçe’de devam etmeyi arzu ediyorum. Herhangi bir takımla da temasta değilim.” Kaptan Alex ise hocalarının takımda kalıp kalmayacağı konusunda bir bilgiye sahip olmadığını ve her şeye rağmen önümüzdeki sezona iyi bir şekilde hazırlanıp daha başarılı olacaklarını vurguladı.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla