Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2008, 16:04   #5
MetiN

MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Baxter Stockman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
carsi bir ruhtur, ve ister kabul edin ister etmeyin her gercek besiktasli bu ruhun bir parcasidir ve bu aitlik hissiyle gurur duyar icten ice. dolayisiyla elestirilecekse 'carsi' degil 'kapali' elestirilir, ama onu da elestirmek icin once gosterdigi cabanin en azindan yarisini gostermis olmak gerekir...saygida kusur etmeyeceksin arkadas! bagirdin mi kapali kadar? kac beste cikardin bu sezon?... once payina duseni yapicaksin arkadas!... herkes herkesi elestirebilir, her goruse de saygi duymak gerekir ama bu elestiriler gelisiguzel yapilmamalidir... egolarini kendine saklayacaksin arkadas!... birakicaksin kenara, besiktasliya yakisir sekilde sikayetini dile getireceksin...bagiracaksin tribunde...olmadi bi sonraki mac daha cok bagiracaksin...kimse sana 'sus' demiyor, buyur, konus... ama besiktaliya yakisir sekilde konus... tart da konus arkadas!.. cunku hakkinda konustugun sey bir sahis veya bir grup degil! hakkinda konustugun sey bir durus, bir tavir, bir ruh, koskoca bir yurek!.....elmayla armudu ayiracaksin arkadas!... ben de 'bu
yonetim defolsun gitsin' diyorum, ben de kiziyorum protestosuz gecen gunlere, benim de sabrim tasti, ben de bekliyorum tribunun bu yonetimi gonderecegi gunu... ama bunu dile getirirken besiktasli gibi dile getiriyorum...'tepki' ile 'tribun boluculugu' arasinda ucurumlar oldugu halde sen bu iki kavrami karistiriyorsan, soylecek soz yok zaten....iyi dusuneceksin arkadas!.. sen bu butunun bir parcasisin, sen bir besiktaslisin, ve bu butune dair yaptigin her hareket, soyledigin her soz bir sorumluluktur..... ve her sorumluluk barindiran hareket veya dusunce, beraberinde bir sonuc da getirir....eger sen bu sorumlulugun yukunu iyi tartmiyorsan, gelisiguzel ve sorumsuzca atip tutuyorsan, kimseden saygi beklemeyeceksin.......................yonetim istifa ulan!!!!!!!!...............forza carsi!!!

Alayına Beşiktaş..............

BesiktasForum.NET

.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla