Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2008, 22:13   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'O gazeteler akılsız'

'O gazeteler akılsız'


Click the image to open in full size.

İspanyol gazetelerin Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e transfer olacağı iddialarına yer vermeleri İngiliz kulübü Manchester United'ı kızdırırken, menajer Alex Ferguson'u kızdırdı


İspanya'da kimi spor gazetelerinin günlerdir, Portekizli Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e transfer olacağı iddialarına yer vermeleri İngiliz kulübü Manchester United'ı kızdırırken, menajer Alex Ferguson'un, son olarak İspanyol gazetecilere ''akılsız'' yakıştırmasını yaptığı bildirildi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi finali için bulunduğu Rusya'nın başkenti Moskova'da, bir İspanyol gazetecinin sorusuna karşılık Alex Ferguson, ''Ronaldo'nun Manchester United'tan gideceğini düşünen akılsızlar var. Eğer bununla ilgili bahse girmek istiyorsan gir. Ben sizin diyeceğinizin tam tersine bahse giriyorum'' diye yanıt verdi.

Öte yandan Manchester United Kulübü yöneticilerinden David Gill, Ronaldo'nun Real Madrid'e ''evet'' dediğine ilişkin İspanyol gazetesi Marca'da çıkan haber üzerine bir radyoya verdiği demeçte, ''Ronaldo'nun 4 yıllık daha sözleşmesi var ve kulübün de onu satmaya hiç niyeti yok. Burada mutlu olmasını sağlayacağız ve bizimle birlikte uzun yıllar daha kalacak'' açıklamasında bulundu.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla