Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı
Demirörene ( basketbol için )ve basketçilerimize laf söyleyenler asıl sizlere yazıklar olsun.. Basketbolcularımız ellerinden geleni yaptılar ama kısmet değilmiş. Galibiyetler alırken kimsenin sesi çıkmıyordu. Finale kalamadık ya ona salla buna salla.. Laf söylemeye hakaret etmeye gelince maşallahımız var bu konu hakkında ufak bi sorum olcak bu sezon basketbolcularımıza gereken desteği verdikmi? Akatlarda büyük maçların dışında hangi maçta 150-200 den fazla seyirci vardı ?? Şimdi hiç kimsenin konuşmaya hakaret etmeye hakkı yok. Buraya kadar gelip yüzümüzü güldürsünler koçlarım aslanlarım olsun elenince böyle vallahi sizin gibi taraftara yazıklar olsun.. Bizim taraftar profilimiz bu değildi.. Yemin ediyorum yenilgiden daha çok yorumlara üzüldüm.. Birde sloganımız vardı değilmi Sevinmek için sevmedik.. Evet sizler sevinmek için sevmişsiniz.. Sevinemeyince |
Yaa basketçilerimiz ellerinden geleni yaptı demişsin, bu söylediğine kendinde inanıyor musun?Bu mu elinden geleni yapmak, Telekomla oynadığımız 5 maçın 4'ünü kaybetmek mi?Hani en iyi kadro bizdeydi, hani en iyi oyunu biz oynuyorduk, ne olduda kaybettik şampiyonluğu o zaman.Bunu sorgulayalım, her sene buralara kadar gel, sonra elen.Biz sevinmek için sevmedik diyoruz ama böyle gidersek şampiyonluk yüzü göremeyeceğiz...Neden şampiyonluğu kaybettiğimizi, neden Gs'a Uleb'de elendiğimizi sorguladık mı, hemen geçiştirdik yine.Biz galibiyetler alındığında elbetteki helal olsun kartallarım, dev yürekliler falan diyecektik, çünkü galibiyetin yanında iyi oyun ve mücadele vardı, ama şimdi hiç biri yok, yine de helal olsun mu diyeceğim onlara.Resmen para için sattılar şampiyonluğu, ben bunlara mı helal olsun diyeceğim(Hepsini kastetmiyorum, takımda bi kaç kişi)...Hea bide taraftara değinmişsin, bu konuda sonuna kadar katılıyorum, taraftar olarak da şampiyonluğu haketmedik, bunu söyleyebilirim kesinlikle, 4-5 maç hariç boş koltuklara oynandı maçlar!..Hea bide bana kimse bu sene başarılı olduk falan demesin, Türkiyede yarı finale kalıyorduk zaten biz normal olarak da, bu sene + bir şey oalrak Uleb var, ama ordada bir diğer rakibimiz Gs yarı finale çıkmışken fazla sevinmek olmaz herhal!..