Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 08:39   #2
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Başka bir haberde de aşağıdaki açıklama yapılmış...! Neye inanacağımıza şaşırdık !


Beşiktaş’ın transfer listesinde ilk sırada bulunan ve büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Tomas Zapotocny’nin transferinde pürüz çıktı.

Transfer çalışmalarını İtalya’da sürdüren siyah beyazlı yöneticiler, Higuain ve Schildenfeld’i göndermeleri halinde Udinese’nin Çek yıldızına imza attıracaklar.

Menajer Sinan Engin, Zapotocny ile büyük ölçüde anlaştıklarını ifade ederek, "Sezon ortasında kiralık olarak verdiğimiz Higuain ve Schildenfeld’in takımda ayrılmasını bekliyoruz. Bobo için de birçok kulüpten teklif geliyor. Ama kendisi gitmek istemiyor. Önümüzdeki haftalarda Zapotocny’ye imza attırarak savunmamızı daha da güçlendireceğiz" diye konuştu.

Beşiktaş’ın menfaatlerini düşünerek transfer masasında sıkı pazarlık yaptıklarını vurgulayan başkan Yıldırım Demirören ise yeni sezonda şampiyonluğu kimseye kaptırmayacaklarını vurguladı. Demirören, "Udinese yöneticileri bize her konuda kolaylık gösterdiler. Zapotocny, listemizdeki bir oyuncu. Bu işin bitmesi için her fedakarlığı yapıyoruz. Futbolcuyla anlaştık ama henüz biten bir şey yok. Kadromuzdaki bazı diğer yabancılar ile yollarımızı ayırmalıyız" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline