Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 08:59   #25
msaldiray

msaldiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaa basketçilerimiz ellerinden geleni yaptı demişsin, bu söylediğine kendinde inanıyor musun?Bu mu elinden geleni yapmak, Telekomla oynadığımız 5 maçın 4'ünü kaybetmek mi?Hani en iyi kadro bizdeydi, hani en iyi oyunu biz oynuyorduk, ne olduda kaybettik şampiyonluğu o zaman.Bunu sorgulayalım, her sene buralara kadar gel, sonra elen.Biz sevinmek için sevmedik diyoruz ama böyle gidersek şampiyonluk yüzü göremeyeceğiz...Neden şampiyonluğu kaybettiğimizi, neden Gs'a Uleb'de elendiğimizi sorguladık mı, hemen geçiştirdik yine.Biz galibiyetler alındığında elbetteki helal olsun kartallarım, dev yürekliler falan diyecektik, çünkü galibiyetin yanında iyi oyun ve mücadele vardı, ama şimdi hiç biri yok, yine de helal olsun mu diyeceğim onlara.Resmen para için sattılar şampiyonluğu, ben bunlara mı helal olsun diyeceğim(Hepsini kastetmiyorum, takımda bi kaç kişi)...Hea bide taraftara değinmişsin, bu konuda sonuna kadar katılıyorum, taraftar olarak da şampiyonluğu haketmedik, bunu söyleyebilirim kesinlikle, 4-5 maç hariç boş koltuklara oynandı maçlar!..Hea bide bana kimse bu sene başarılı olduk falan demesin, Türkiyede yarı finale kalıyorduk zaten biz normal olarak da, bu sene + bir şey oalrak Uleb var, ama ordada bir diğer rakibimiz Gs yarı finale çıkmışken fazla sevinmek olmaz herhal!..
Olmayınca olmuyor işte dostum Telekom bize ters geliyor ne yapalım kısmet böyleymiş.Ben bu seridede takımımızın elinden geleni yaptığına tüm kalbimle inanıyorum.Evet senin dediğin gibi bir iki oyuncumuz var maalesef ama pire için yorgan yakılmaz.
msaldiray Ofline   Alıntı ile Cevapla