Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 11:05   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Es Es'in son bombası

Es Es'in son bombası
Click the image to open in full size.
Eskişehirspor, Fenerbahçe'yle iplerini koparan kaleci Serdar için harekete geçti.
21.5.2008



Süper Lig’in yeni takımı Eskişehirspor, Fenerbahçe’yle iplerini koparan kaleci Serdar’ı almak için harekete geçti. Biyediç’in de büyük ihtimalle takımda kalacağı öğrenildi.
Rusya’ya sıcak bakmıyor
Bank Asya 1.Lig Play-Off finalinde Boluspor’u yenerek Süper Lig’e yükselen Eskişehirspor, transfer için kolları sıvadı. Gelecek yıl için güçlü bir kadro kurmayı planlayan Kırmızı-Siyahlı takımın, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren ve Sarı-Lacivetli yönetimle anlaşamayan kaleci Serdar Kulbilge ile yakından ilgilendiği bildirildi. Tecrübeli file bekçisine Rusya’nın FK Moskova ve Rubin Kazan takımlarının da talip olduğu, fakat Serdar’ın Türkiye’den ayrılmaya sıcak bakmadığı ve Eskişehir’in teklifini değerlendireceği öğrenildi.
Biyediç de çok istiyor
Diğer yandan Başkan Nebi Hatipoğlu’nun, Boluspor’la oynanan şampiyonluk maçından sonra teknik direktör Nejat Biyediç’le bir görüşme yaptığı ve tecrübeli hocanın göreve devam etmesini istediği kaydedildi. Biyediç’in de bu teklifi olumlu karşıladığı ve yeni sezonda da takımın başında kalacağı dile getirildi. Serdar Kulbilge’yi Bursaspor’da görev yaptığı dönemden tanıyan Boşnak teknik adamın, başarılı file bekçisini yeni sezonda takımda görmek istediği ayrıca diğer transferler konusunda yönetime rapor sunacağı ifade edildi.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla