Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 11:22   #12
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kkartalizma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
PEKİ,sence hakem hatalarıyla şampiyonluğmuz çalınmadı mı ? yada tartışmasız türkiyenin en iyi stoperi i.toramanın milli takıma alınmaması sadece terimin kararımı, bu karar da milli takımlar sorumlusu bursa eski başkanının parmağı yok mu sence ? yada fb maçındaki olaylar yüzünden sahası kapanmayan gs nin yerinde bjk olsa şampiyonluk maçı filan diyip kapatmaktan vazgeçerler miydi ?,hatırlarsan fb maçındaki 2 pet şişe yüzünden sahamız kapandı... ve bu satılımış medya nın en basit örneği,gordonun yemek alıcak bile parası olmadığnı veya cisse ,delgado,bobo ve daha bikaç oyuncunun paraları ödenmediği için gitmek istediklerini yazdıklarını bilmiyomusun ? arkadaşım şunu artık anlamamız lazım türkiye de 2 büyük oluşturup bjk yi trabzon gibi yapmak istiyolar... 2 fb maçı öncesi önce cisse sonra bobo nun haksız yere k.kart görmeleri,nobre nin olmayan elini gören yan hakemin fb maçında colin kazım n elini görmemesi,arda nın pozisyonun da çalınan ********ce penaltı,denizli maçında tello nun sırtına atılan tekmeye verilmeyen penaltı,daha o kadar çok şey varki yazmaktan yoruldum... inan bu kadar pisliğin içinde çamur bulaşmayan tek şey var oda ÇARŞI
hiçbirine itirazım yok, hakem hatalarından canımızın yandığı bir gerçek, bunu zaten kimse inkar etmiyor, edemez de ama yönetim kurulunun tüm başarısızlıkları, stada gelen taraftar profilinin her yıl ortalama 3 maç seyircisiz oynama cezasına neden olması bunlara mal edilemez, ben bunu kabul etmiyorum, öncelikle özeleştiri yapmayı bileceksiniz, yani yönetim kurulu ve yönetim kurulu başkanı olarak hatalarınızı masanın üzerine yatıracaksınız, nasıl daha verimli olabiliriz, nasıl daha ileriye gidebilirizi tartışacaksınız, bunları yaparken hakemler konusundaki serzenişlerinizi de bir taraftan yapabilirsiniz, diğer taraftan artık çarşı mıdır başka bir grup mudur beni ilgilendirmez ama stada gelen ve beşiktaş'a tribün desteğinin temelini oluşturan bir grup, gerek hakaret, argo içeren ve küfürlü söylemleriyle, gerekse hareketleriyle bir sezondaki iç saha maçlarının %20'sini seyircisiz oynamamıza neden oluyorlar ve bu grubun liderinin teması "herşeyi biz biliriz, biz herşeyi doğru yaparız, bizi eleştirenleri saymıyoruz, beşiktaş bizimdir, bizsiz beşiktaş bir hiçtir" gibi özeleştirsi olmayan söylemlerine cevabım her zaman budur, değişmeyecek de...
lepido Ofline   Alıntı ile Cevapla