Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 11:33   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Süper Lig'den kısa kısa

Süper Lig'den kısa kısa
Click the image to open in full size.

Transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor'da genel menacer Süleyman Hurma, Arjantin'e gidecek.
22.5.2008



Hurma Arjantin yolcusu
Transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor’da genel menacer Süleyman Hurma, Arjantin’e gidecek. Cangele’nin sözleşmesinin uzatılması ve bazı futbolcuları izlemek için yarın Arjantin’in yolunu tutacağını belirten Hurma, “Burada daha önceden belirlediğimiz bazı oyuncular var, uygun şartlar olursa görüşme yapıp, anlaşma imzalayabiliriz” dedi. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar yeni sezonu 2 Temmuz’da Kayseri’de açtıktan sonra, Kızılcahamam’da iki haftalık kampa girecek.
Djite imzaya kaldı
Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak için kolları sıvayan Gençlerbirliği’nin, geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına vardığı Avusturalyalı oyuncu Brucee Dijite bugün İstanbul’a geliyor. Isaac, Petkovic ve Adamu’yu elden çıkarmayı düşünen Kırmızı-Siyahlılar, 1987 doğumlu genç futbolcuyu Ankara’ya getirerek, bir kaç gün içinde resmi sözleşme imzalatacak. Geçen sezon Adalaide United takımında forma giyen oyuncu, 12 lig maçında 6 gol attı.
Başkent’ten Murat atağı
Süper Lig’de gelecek sezon üst sıralara oynamayı hedefleyen Ankaragücü, transfer çalışmalarını sürdürüyor... Diyarbakırsporlu Murat Onur’u gündemine alan Sarı-Lacivertliler’in, yeni sezonda kadrosuna katmak istediği genç sol kanat oyuncusu için girişimlere başladığı ifade edildi. Bu arada, yardımcı antrenör Hakan Keleş’in Brezilya’da olduğu ve birkaç futbolcuyu takibe aldığı öğrenildi.
Tozo ve Sandro
Oftaş’da kaldı

Gençlerbirliği Oftaşspor’da kiralık olarak forma giyen Tozo ve Sandro yeni sezonda da takımda kalacak. Genel menacer Tamer Özbey, teknik direktör Osman Özdemir’in raporu doğrultusunda 2 futbolcuyu 1 yıllığına kiraladıklarını ifade etti.
Konya’nın başkanı
bugün seçiliyor

Süper Lig’de yaşanan zor günlerin ardından yeni bir yapılanmaya gidecek olan Konyaspor’da, yeni başkan bugün belli olacak. Çoğunluğun sağlanması durumunda yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’daki başkanlık seçiminden sonra, transferin rotası çizilecek.
Gaziantep
çalışıyor

İç transfer çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor’da, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen kaleci Murat Şahin ile 1 yıllığına anlaşıldı. Bunun yanı sıra kaptan Bekir ve tecrübeli savunmacı Mehmet Polat’la da birer yıllık sözleşme yenilendi.
‘Asansör takım
olmayacağız’

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Antalyaspor’da teknik direktör Hikmet Karaman asansör takım olmak istemedikleri söyledi. Karaman, “Kadroya yapacağımız takviyelerle daha da güçleneceğiz. Amacımız Süper Lig’de üst sıralarda mücadele etmek” yorumunda bulundu.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla