Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 14:05   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Daum Köln'de kaldı

Daum Köln'de kaldı


Click the image to open in full size.

İlk sezonunda Köln'ü İkinci Lig'den Bundesliga'ya çıkaran Alman teknik adam Christoph Daum, önümüzdeki sezon da takımının başında kalacağını açıkladı. Daum'un Türkiye'den bazı kulüplerden de teklif aldığı öğrenildi.

Adı Türk takımlarının da gündeminde olan Alman teknik adam Christoph Daum, Köln kulübü yöneticileri ile yaptığı 14 saatlik görüşme sonrası ikna oldu. Gece geç saatlere kadar süren görüşmeler sonunda Daum'un, 10 milyon Euro transfer bütçesi istediği ve bu maddeyi de kabul ettirdiği belirtiliyor.

Mallorca Adası’ndaki tatilini iptal eden Christoph Daum'un Türkiye'den bazı kulüplerden de teklif aldığı öğrenildi. Daum'un menajeri ile temasa geçen bazı Türk kulüplerinin Alman teknik adamın yüksek ücreti nedeniyle bu transferden vazgeçtikleri belirtiliyor.

Köln Kulübü Menajeri Michael Meier ile yaptığı pazarlıktan sonra mutlu olduğunu söyleyen Christoph Daum, "Ücret ve diğer konularda anlaştık. Şimdi kollarımızı sıvayıp, hep birlikte gelecek için çalışacağız. Bu sezon kendini geliştiren genç oyuncularımız oldu. Ancak bunların yanında takımımızı tecrübeli oyuncularla da güçlendirmeliyiz. Köln'ün orta ve uzun vadede Birinci Lig’de başarılı olmasını sağlayacak tedbirleri alacağız" diye konuştu. NTV
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla