Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 14:57   #34
bjk48
Dişi Kartal

bjk48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
90sbjk03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZDA TUNCAY KAÇ SENE SONRA FENERDE BİR YERLERE GELDİ Kİ ONU DA FENERDE BEĞENMEYEN ÇOK KİŞİ VARDI BAŞLARDA POZİSYON KAÇIRMALARI KALECİLERİN ÇENELERİNİ KIRMASI MEŞHURDUR TUNCAYINDA .OYUNCUYU KAYBETMEK ÇOK KOLAY 1.5 SENEDE YOLLARSINIZ, ŞANSTA VERİLMİŞTİR,BURAK BUNA RAĞMEN FAYDALI DEĞİLDİR TAMAM- O MANİSA MAÇINDA ÇOK KAÇIRDI BEN DAHİL HERKES SÖVDÜ SAYDI FALAN FİLAN- AMA BU SEZON SONU BEKLENEBİLİRDİ BANA GÖRE TUNCAYDAN YETENEK OLARAK DAHA İYİ BİR OYUNCUDUR O DA AYRI BİR KONU..SONUÇTA BENİM ESAS KONUM BURAK DEĞİL BEŞİKTAŞTAN BU KADAR HIZLI GÖNDERİLMEYİ BEKLEYEN BAŞKA FUTBOLCULAR VARKEN 21 YAŞINDAKİ BENCE POTANSİYELİ OLAN BİRSİNİN GÖNDERİLMESİDİR..

tuncay transfer edildiği ilk sene takımına girdi tuncay örneği vermem tuncayın yanlış yerde oynatılmasıki burak gibi forvet arkası oynuyordu küsmeyip verilen görevi lağıyla yapmasıydı

ben burağı gönderilsin demedim zaten takımda kalabilirdi ama değişen birşey olmazdı bir maç iyi oynar sonra yatardı

genç oyuncu çalışkan olmalı verilen şansı devamlı değerlendirmelidir

eğer burak kendini geliştirseydiki geldiğinde beşiktaş bir yıldız kazandı deniliyordu devamlı ileriye gideceğine geriye gitti

büyük takımlar oyuncuların keyfi yetince oynuyacağı takımlar değildir her zaman iyi olmak zorundasın