Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 16:00   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
6 yaşındaki çocuk herkesi ağlattı!

Click the image to open in full size.Babasını son yolculuğuna uğurlayan minik göğsünü gere gere söyledi, O BENİM BABAM!..






Mardin'in Nusaybin ilçesi kırsalında 7 Mayıs günü PKK'nın döşediği mayının patlaması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'nde (GATA) şehit olan Uzman Çavuş Yücel Koç'un (36) eşi Elif Koç "Üç aslanım, yiğidim daha var. Onlar da vatana kurban olsun" dedi.

Click the image to open in full size.

Şehit Uzman Çavuş Yücel Koç'un bugün (Perşembe) Kars'ın Sarıkamış ilçesi Kaymakamlık binası önünde düzenlenen törene Vali Mehmet Ufuk Erden, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halil Helvacıoğlu, Sarıkamış 9'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ferit Güler, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Sarıkamış Kaymakamı Rahmi Köse ile 2 bini aşkın Sarıkamışlı katıldı. Annesi Ballı, babası Şerafettin, eşi Elif, çocukları Halil İbrahim (11), Faruk (6), Yiğit Koç'un (3) hazır bulunduğu törende ilk olarak Uzman Çavuş Yücel Koç'un özgeçmişi okundu. Cenaze töreninde bir konuşma yapan 9'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda görevli Binbaşı Murat Çevikkuş, vatanın bütünlüğünü bozmaya yönelik haince yapılan eylemlerin hiçbir zaman başarılı olamayacağını vurguladı.

Şehit Yücel Koç'un cenaze namazını Sarıkamış Müftüsü Nejdet Arman, kıldırdı. Şehit Koç'un naaşı cenaze aracına konulurken eşi Elif ile çocukları İbrahim, Faruk Koç, kız kardeşi Rabia Karaöz, bayraklı tabuta sarılarak ağıtlar yaktılar. Uzman Çavuş Yücel Koç'un (36) 13 yıllık eşi Elif Koç "Yücel, mesleğini çok seviyordu. Komutanının ismini büyük oğlumuza, görev yaptığı birliğinin adını da en küçük oğlumuza verdik. Benim üç aslanım, yiğidim daha var. Onlarda vatana kurban olsun" dedi. Uzman Çavuşun en küçük oğlu Yiğit Koç ise babasının fotoğrafı göstererek çevredekilere, "İşte benim babam" dedi.

Vali Erden, Tümgeneral Helvacıoğlu ile Tuğgeneral Güler, şehidin babası Şerafettin Koç'a başsağlığı dileğinde bulundular. Şerafettin Koç, "Benim üç oğlum var. Birini şehit verdim. İki oğlum üç de torunum var. Onlarda vatana kurban olsun. Vatan sağ olsun" diye konuştu.

Cenaze aracına konulan şehit Yücel Koç'un cenazesi, kaymakamlık önünden askeri törenle Sarıkamış meydanına kadar götürüldü. Cenaze törenine katılanlar, 'Kahrolsun PKK', 'Kahrolsun işbirlikçi AKP', 'Kahrolsun Amerika', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diye slogan attılar. Şehir meydanında araçtan alınan cenaze ambulansa konularak Yücel Koç'un doğum yeri olan Sarıkamış ilçesinin Akören Köyüne götürüldü. Şehit Uzman Çavuş Yücel Koç, Erzurum- Kars sınırına yakın bölgede olan Akören Köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla