Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 16:55   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Apo bana tecavüz etti'

rgütten kaçarak Erbil’de yaşayan kadın terörist A.Ç., kitabında Abdullah Öcalan'ın kendisine tecavüz ettiğini anlattı. Click the image to open in full size.

PKK terör örgütüne 1991'de katılan, 2003 yılında 3 arkadaşı ile birlikte örgütten kaçarak Erbil’de yaşayan kadın terörist A.Ç., kendisi gibi terörist olan erkek arkadaşı M.K. ile önceki gün İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim oldu. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan 31 yaşındaki A.Ç.'nin, iki yıl önce yazdığı ‘Özgürlüğe Kaçış’ kitabında, Abdullah Öcalan'ın kendisine tecavüz ettiğini anlattığı oraya çıktı.

SERBEST KALDI

PKK'da 8 yıl silahlı eylemlerde bulunduğunu anlatan A.Ç., örgütte insanlık dışı muamele gördüğü için 2003 yılında bir fırsatını bularak 3 arkadaşı ile birlikte kaçtığını ve Erbil'e yerleştiğini söyledi. Erbil’den Türkiye’ye gelmek için 3 yıldır fırsat kolladığını belirten A.Ç. emniyet güçleriyle irtibata geçerek İstanbul’a geldiğini anlattı.

Önceki gün erkek arkadaşı M.K. ile İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim olan A.Ç., polisteki sorgusunda pişmanlık yasasından faydalanmak istediğini söyledi. Sorgusundan sonra adliyeye sevkedilen A.Ç. ile arkadaşı M.K., savcılıkta ifade verdikten sonra serbest kaldı.


A.Ç. ile M.K, Erbil'de evlendiklerini ve bundan sonra hayatlarında yeni bir sayfa açtıklarını söyledi. A.Ç. Türkiye’yi ve ailesini çok özlediğini ifade ettiği öğrenildi.

TECAVÜZÜ KİTABINDA ANLATTI
Bu arada A.Ç.'nin iki yıl önce Erbilde yayımladığı ‘Özgürlüğe Kaçış’ kitabında teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın tecavüzünü anlattığı ortaya çıktı. Öcalan'ın kadınlara bakışını tüm detaylarıyla anlattığını söyleyen A.Ç.'nin kitabında, Apo'nun kendisine ve örgütteki onlarca güzel kadına tecavüz ettiğini yazması dikkati çekti. 12 yıl boyunca yaşadığı olayları kitaplaştıran A.Ç. örgütün gerçek yüzünü de gözler önüne serdiğini anlattı.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla