Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2008, 19:20   #2
bentolga

bentolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"El Amin, bizde olsa şampiyon olurduk." demesi doğru ama gereksiz bence.

Bazı oyuncularla, 2 senelik anlaşmalar yapıldı. Onlar 1+1=2 türünden.

BJK'ın başarılı olduğuna ben de katılıyorum. Hedefler hep kupa olunca, başarılarımız göz ardı edildi ve önemsenmedi biraz.

Başka firmaların, sponsor olması çok doğal geldi bana da. Kendi takımım diye demiyorum, basketbolda Türkiye'de bir numara. Bugün FB'li arkadaşa sordum:"Finalde kimi isterdiniz diye." Dediği şu, saha avantajını falan demeden:"Sizin taraftarınız var, Telekom'u isterim."

Ergin Ataman'ın "bundan sonra Türk Basketboluna hizmet etmek istiyorum", dediğini biliyorum. Sözleşmesi de varmış; aksi bir durum olur mu, Türkiye'de kalacaksa pek olmaz. Yani bizde kalır, anca. Sonra, takıma biraz daha Türk oyuncusu katkısını yükseltmeli. Sırf başarı ve para için, "Devşirme" oyuncu ben istemiyorum. Adam, ülkemizi sever, dilini iyi bir şekilde öğrenir, tarihine de az buçuk bakar. Ondan sonra başımız üstüne.

Bu final hariç, serilerin 3'te bitme durumu hep vardı. Belki düşündüğümüz haksızlığa herkes uğramıştır. Bizim etkinliğimiz daha çok olduğundan bu sorun ortaya daha fazla çıkarıldı. Bence tüm seriler 4'te bitsin, gerisi aynı kalsın. Dünyanın hiç bir yerinde bu seneki uygulama yok diye, onların yaptıklarını yapmak zorunda değiliz. Biz kendi yönergelerimizi de yapabiliriz.

Eurolig ise yakışır. Bir arkadaşım, Fransa'dan gelen takımların çok kötü olduğunu söylemişti. Kriter nedir, bilmiyorum ama bence şansımız az.Benim kriterim, istikrar:" O da yeni yeni olacağa benziyor." Sırf en iyi kupa diye katılmak doğru olmaz. İyi bir noktaya gelince, yani önümüzdeki sene takım nasıl olur sorusuna yanıtı rahat bulduğumuzda, bizi oraya kaçıracaklar zaten. Biz oraya çok farklı bir renk katarız ama bence erken.

Konu bentolga tarafından (22-05-2008 Saat 19:34 ) değiştirilmiştir..
bentolga Ofline