Başarılı bir sezon geçirdiğimize katılmıyorum, sonuca baktığımız zaman elde var sıfır...Önce Türkiye Kupası, sonra Uleb, sonra da Lig gitti elimizden, bu mu başarılı olmuş halimiz...Lig de yarı final oynamak çok da büyük bir başarı değil bence, Uleb'de çeyrek final oynamak belki başarıdır ama Gs'ın yarı final oynadığını düşünürsek o kadar da abartmamak lazım bence...Şeref Yalçın'ı da çok beğenen biriyim ayrıca, ama bazı söyledikleri tuafıma gidiyor.Chase ile Dalmau'dan aynı anda verim alamadık demiş, eee alsaydınız o zaman, Drobjnak'ın türk statüsünde olma işi vardı, onun üstüne gitseydiniz yaa biraz.Diyodunuz playy offlarda türk statüsünde oynayacak falan, ama yalan oldu herhal!..Seneye çok şeyin değişeceğini düşünüyorum ben şahsen, Ergin Ataman olsam durmam 5 dk bu kulüpte, bu yönetim varken duracağınıda sanmıyorum.Niye dursunki, her gün ekonomik kriz var, yok oyuncular boykot ediyor yok Kaya parasını alamadığı için başka bir kulüple görüşüyor, Dalmau aynı şekilde...Anca yönetimin seneye ciddi bir bütçe ayırması lazım, sözlerinde durması lazım, Ergin hocayla bire bir görüşmesi lazım.Yoksa Ergin Ataman fazla durmaz, çeker gider!..Seneye de Dalmau, Chase, Adopaca, Kaya, Cevher gibi oyuncularla yolların ayrılacağını düşünüyorum, ve bence de doğru karar olur bu...Yeterki Nicevic, Sthumperd, Drobnjak(Türk statüsünde olsun bu sefer bare!), Sinan, Memet Yağmur, Erkan gibi oyuncuları bırakmayalım, bunların üstüne 3 yabancı alalım, 2'de türk alırsak iyi şeyler olur, ama bu yönetimle gerçekten zor!..
__________________ |