Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı
Boşver dostum bazı arkadaşların laftan anladıkları yok işte. Adam fenerden geldi ya yolla gitsin kimin umurunda senin için neler yapıyo.. Biz anlatmaya çalıştıkça ancak kendimizi yoruyoruz onun için bence artık konuşmamızada gerek yok. |
evet ezik futbolcu istemiyorum...mademki iyi futbolcu eziklerde her mac gol atiyordu bize geldi takimi satti bana demeyinki orta yapilmiyor pas alamiyor diye ama hersey ortada nobre nin özelliklerini sayin bana adam gecemiyor kafa toplarini hep rakip kaleciye asiriyor orta yapamiyor asist özelligi yok yalnizca kosuyro pres yapiyor ve karanbolden gol atiyor bu özelliklerede senede 1 milyon euro vermem cünkü paf takimindan birini koy yerine oda kosar oda pres yapar hemde nobreden daha cok , rüstü eziklerin ücüncü kalecisi biz aldik nobreyi ezikler kovdu biz aldik yozgatli eziklerin yedegiydi biz aldik ve eziklerin kovdugu ve yedek futbolculariyal onlarla sampiyonluk yarisimi yapalim , ozaman sizin mantiginiza göre biz bu sene selcuk , semih falan alalim onlarda nobre gibi basarili olur sizin gözünüzde bizim basarili oldugumuz senelerde alt yapidan ve besiktaslilik ruhu tasiyan futbolcularla basarili olduk sampiyonluklar geldi eziklerden aldigimiz futbolcularla degil ... NE EZIKLERDEN NEDE CINCONLARDAN FUTBOLCU ISTEMIYORMMMMMMM...rüstüyü gördük bizi kac mac satti ,yozgatli eziklerde oynadigi futbolun 100 de 1 ni oynamadi nobrede eziklerde attigi golün ^100 birini atmadi...