Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 08:14   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Bu fiyata Mehmet Yıldız mı verilir?'

'Bu fiyata Mehmet Yıldız mı verilir?'


Click the image to open in full size.

Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'ın G.Saray'a transfer haberi teknik direktör Bülent Uygun'u güldürdü. Başarılı teknik adam Mehmet'i alacak kulüplere de mesaj yolladı.


Ferhat Esnek'in haberi:
Dün Mehmet Yıldız'ın transferi karşılığında Sivas ve Galatasaray'ın 1,2 Milyon dolar ve genç oyunculardan Aydın ile Anıl karşılığında anlaştığı iddia edilmişti.
Daha öncede Mehmet Yıldız transfer ile ilgili görüştüğümüz Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 'Böyle mantıksız ve de asılsız transfer haberi mi yapılır. Mehmet'in fiyatı bellidir. 5 milyon doları getiren transferi yapar. Öyle 1,2 milyon dolara Mehmet mi satılır' şeklinde konuştu.
Devre arasında, yıldız oyuncu için G.Saray'ın talip olduğunu doğrulayan Uygun, 'Transfer için görüşmeler oldu. Ancak sanırım parasal konularda anlaşma sağlanamadığı için görüşmeler tıkandı ve konu kapandı' dedi.
Uygun, ligde 3 büyüklerin transfer sezonu sonuna kadar, yurtdışında oyuncu arayacaklarını ancak alacakları oyuncuların da hiçbirinin Mehmet Yıldız ayarında olmayacağı sözlerini de ekledi.
9 Haziran'da Sivas'ta toplananarak yeni sezon için İnterToto hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Uygun, 'Tüm gücümüzle UEFA'ya katılmak için mücadele edeceğiz. Türkiye'den ve Avrupa'dan ikişer genç oyuncu transfer edeceğiz' dedi.
HABER 7
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla