Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2006, 10:34   #1
Barisozgur
 
Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Ailton Kartal'a Resti çekti!..

AILTON KARTAL'A RESTİ ÇEKTİ!.. 27f_write_month(6) Haziran 2006 11:06Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ın elden çıkarmaya çalıştığı Brezilyalı futbolcu Ailton, Siyah-Beyazlı yönetime rest çekti. Sezon başında Hamburg’a kiralanan Ailton, “Bonservisimi bedavaya verin, yoksa gelir kampa katılırım” dediç.

Ailton’un talibi yok
Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezon transfer ettiği Gonzalves Ailton, Kartal’ın başını ağrıtmaya devam ediyor. Ocak ayında Almanya’nın Hamburg takımına 400 bin Euro karşılığında kiralanan Brezilyalı santrforu elden çıkarmaya çalışan ancak bir türlü alıcı bulamayan Beşiktaş, Ailton’dan gelen mesaj sonrası şok oldu. Sambacı, “Ya bonservisimi karşılıklız verin, ya da gelip 2 Temmuz’daki kampa katılacağım. 2 yıllık anlaşmam var. Sözleşmemde yazan parayı isterim” dedi.

Eli kolu bağlandı
Bu durum Beşiktaş yönetiminin canını sıkarken, aynı sorun Juanfran’da da yaşanıyor. Yabancı kontenjanını boşaltıp, yeni transferler yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar’ın eli kolu bağlandı. Teknik direktör Jean Tigana’nın istediği yabancılara resmi imza attırmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Ailton ve Juanfran’ı elden çıkaramazsa, sıkıntı yaşamaya devam edecek. Beşiktaş, bu iki oyuncudan para kazanmak isterken, en son olasılık olarak sözleşmeleri feshedip bonservislerini ücretsiz olarak verecek.

FANATİK
Eğer böylryse yönetimin yerinde olsam iyi bir fiyata satamazsam sırf Ailton'un bu küstahlığına karlılık olarak onun bonservisini 1 yeni kuruş yapıp 3. lige satarım....Ne hali varsa görsün.....Sonra yüzü böyle şişer işte.....
Click the image to open in full size.
Barisozgur Ofline