1.bende o maçta mabeddeydim kapalı üstte ve bilen bilirki kapalı üstte koltuk namına bişey kalmamıştır..kalan koltuklarda yerdeki demire monteli değillerdir. 2.tuvaletler kırıldı döküldü deniyor 2 kere girdim tuvalete birisi maç bittikten tirbünler boşaldıktan sonra gittim ki sadece el yıkama lavobosu tıkanmıştı, musluklardan birisi zaten bozuktu bukadar ayrıntılı söyleyebilirim size..bunları neden sadece kendi olduğun bölümle kıyaslıyosun diye soracak olanlar vardır mutlaka maçta tribünlerin kalbi bizdik en hırçın taraf kapalıda kaldı yine en fazla hasar orda olurdu olursaydıki onunda açıklamasını yaptım.. 3.tribünlerde yıkık dökük bişeyde yoktu giderken beleştepen baktım hatta konfetiler süpürülüyordu sadece..eğer kırık dökük biyer olsa bi tespit olayına gidilmez mi ? en azından maçtan sonra gezen toplu bi heyet olmaz mı ? biraz ağır bi maç oldu ondan kaynaklanan ve her maçta olan ufak tefek kırık dökük olmuştur amakonuda abartıldığı kadar bişey olduğunu sanmıyorum..kolpa medyanın kolpa haberleri bunlar.. |