Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 10:45   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
UEFA'dan Genç Millilerimize kutlama

UEFA, Türkiye 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nı, ev sahibi ülkeyle oynadığı maçta sergilediği futbol ve fair play'e uygun davranışları nedeniyle kutladı.

Click the image to open in full size. UEFA, Ermenistan'da düzenlenen Elit Tur'da mücadele eden Türkiye 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nı, ev sahibi ülkeyle oynadığı maçta sergilediği futbol ve fair play'e uygun davranışları nedeniyle kutladı.
Milli takımın dün yaptığı ve 2-1 kazandığı maçın ardından UEFA delegesi, eski ünlü hakem Fransız Michel Vautrot, millilerin kahvaltısına katılarak bir kutlama ve teşekkür konuşması yaptı.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, galibiyetlerinden dolayı genç oyuncuları kutlayan Voutrot, konuşmasında şunları kaydetti:
''İkinci ve önemli kutlamam da bu tarihi maçta sergilediğiniz davranıştır. Bilindiği gibi Ermenistan ve Türkiye arasında diplomatik bağ yoktur. Sizler rakip takıma karşı sergilediğiniz davranışla ülkeniz adına elçilik görevini layıkıyla yaptınız ve tarihe geçtiniz. Bu maç Türkiye ve Ermenistan arasındaki ilk resmi müsabakadır. İleride çocuklarınıza anlatacağınız önemli ve tarihi bir hatıranız oldu. İki takımın birlikte çektirdiği fotoğraf, resmi sitemizde yayımlanacak ve tarihteki yerini alacaktır. Dünkü maçta sergilediğiniz futbol ve fair play için sizleri kutlar, turnuvadaki kalan maçlarınızda başarılar dilerim.''
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla