Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 14:55   #13
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aradigimiz forvet aslinda ama bilmiyorum ayrica bazi arkadaslarda kanatlari kullanmiyoruz falan demis tv8 i fazla izlemeyin istatistiklere bakarsaniz bu ulkede en fazla ceza sahasina orta yapan takim oldugumu gorursunuz goktug sevinclinin agzindan duyup burda zirvalamayin hemen
Sen hangi maçları izliyorsun abi, ilk 5-6 hafta hariç kanatlardan yüklendiğimiz, sağdan soldan bindirmeler yaptığımız bir maç söyle bana.Solda İ.Üzülmez ve Tello var, Üzülmezi geç zaten, Telloda sol açık oynamıyorki, üçlü baklavanın solunda oynuyor adam, bu sol açık demek değildir, Tellonun bana yaptığı bindirmeleri söyleyebilir misin?Yok, sıfır!..Sağ kanat içinde aynısı geçerli, Serdarın çizgiye kadar inipte ortalar yaptığını, Nobreye kafa golleri attırdığını söyleyebilir misin?Bunun Göktüğ Sevinçliyle falanda alakası yok, futbolu bilen, Beşiktaşı izleyen herkes bunu rahatlıkla söyleyebilir...Zigic içinde iyi bir transfer olur, bizim aradığımız bir adam, ama yalan bir haber olduğu Zigic transferinin Delgadoya bağlı olduğunu söylemelerinden belli, ne alakası var Delgadoylan, hadi Bobo desen neyse!..