Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 15:53   #4
pusucukurt
Banned

pusucukurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öyle duygualr yaşadım öyle eşyler gördümki bu gördükelrimin hepsi hayatımı etkilemeye başaldı.. Herkezi aynı kefeye koymaya ona göre önlemelr almaya başlamıştım. Ve farkına varmadan aşırı kıskanç ve çobuk sinirlene biri olmuştum.. Yaşadıkalrımdan gördüklerimdne doalyı insanlara koaly koaly güvenmeyen biri oalrka çıkmıştım.. Açık sözlü olmamada akrşımdakileri kırmama yol açmıştı hep...

Öyle insanalr gördümki aşık olmaktna korktum. Sevdikelrini aldatanlar yalan üzerine yalan kuranlar, nişanlıyken başaksıyl berabe rolup bir hafta sorna nişanlananlar, kocasını aldatanlar oakda rçoktuki gördüklerim.. Hepsi hayatımı etkiler olmuştu.. Kendimce önlem almaya kalkışmıştım.. VE bu önlemim sayesinde guvenmekten korkmuştum. Ama biri çıktı sadece bir kişi. Güvenebileceğimi hissettiğim. Güvenmek sitediğim hayatıma girmesini istediğim. Ama hayat öyle birşeyki neyi ne akda rçok istiyorsan onun olamsı zaman alıyor bazend ehiç olmuyor. Neyi istemessen başına hemen geliyor.. Ben siteidğim herşeyi kaybedne biriyim.. Ne sitesme olmadı şimdiye kadar. Hayatım apramparça oalcağını bilsemd ehep isteidklerim içni koştum.. olmıyacağını bilsemd esıkılmadan usanmadan bıkmadan koştum.. Ynie koşuyordum. Ama bu sefer yol o kada rksıaydıki.. Arkamı döndüm ama gidemiyorum... yolun solunda uzatılcak bir el bekliyorum...

Mustafa Kurt ( pusucukurt )