Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 15:59   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fatih Ürek'in inanılmaz değişimi!

Yeni imajıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Ürek, "Artık eskisi gibi olmayacağım" dedi.

Click the image to open in full size. Kanal1 ekranlarında Kenan Erçetingöz'ün sunduğu Yüz Yüze programının dün akşamki konukları Fatih Ürek ve Yeliz Yeşilmen'di.
Yeni imajıyla dikkatleri üzerine çeken Fatih Ürek programda samimi açıklamalarda bulundu. Artık eskisi gibi kadınsı kıyafetler giymeyeceğini söyleyen Ürek değişen imajıyla ilgili şunları söyledi: "
"Bu işe ilk başladığımda kendime Zeki Müren ve Bülent Ersoy’u örnek alıyordum. Sahnenin renkli ışıltılı olması gerektiğine inanıyordum. O yüzden renkli kıyafetleri ve şovları tercih ediyordum. Ama bazı gecelerde o saçma sapan kıyafetleri giymemem gerekiyordu. Yıllarca hep şov yaptım ama içimde hep böyle giyinme isteği vardı.’
Yeni imajının Kadir İnanır ve Tarkan arası tarz olduğunu dile getiren Ürek, Kadir İnanır ve Türkan Şoray’la bir filmde oynamanın en büyük hayali olduğunu söyledi.
Eski imajıyla şarkı söylediği anların videosunun programda gösterilmesi üzerine Ürek artık o hallerini beğenmediğini ve asla eskisi gibi olmayacağını söyledi.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla