Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 16:39   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İstanbul Cup'ta finalistler belli oldu

İstanbul Cup'ta finalistler belli oldu


Click the image to open in full size.

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup Tenis Turnuvası'nda, teklerde ikinci finalist Rus tenisçi Elena Dementieva oldu. Dementıeva-Radwanska finali yarın oynanacak


Tekstilkent Tenis Arena'da, akşam seansında yapılan ikinci yarı final maçında, dün Nadia Petrova'yı yenerek sürpriz yapan Özbek Akgül Amanmuradova ile karşılaşan Elena Dementieva, rakibini 6-2 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenerek, Agnieszka Radwanska'nın ardından adını finale yazdırdı.

Mücadelenin ilk setinde rahat oynayan Dementieva, bu seti 6-2 kazandı. 75 dakika süren karşılaşmanın ikinci setinde zorlanan Rus raket, özellikle servislerde yaptığı çift hatalar sonrası rakibine sayılar verdi. Servislerdeki hatalarına rağmen rakibinin de kesme toplarda çok hata yapması sonrası üst üste sayılar alan Dementieva, ikinci seti de 6-4 kazandı.

Geçen yılın şampiyonu Dementieva, bu sonuçla adını finale yazdırarak, üst üste ikinci kez final oynama hakkını elde etti.

-DEMENTIEVA'YA ANNESİNDEN TAKTİK-

Özbek rakibi karşısında zaman zaman hatalar yapan Dementieva, maç boyunca annesi ve antrenörü Vera Dementieva'dan sık sık taktik aldı.

Rus raket, yaptığı hatalı hareketlerin ardından annesiyle diyaloğa girerken, Dementieva'nın annesi de kızına moral vermeye çalıştı.

-FİNAL MAÇI YARIN-

Turnuvanın 1 numaralı seri başı Elena Dementieva ile 2 numaralı seri başı Agnieszka Radwanska'yı karşı karşıya getirecek final maçı yarın yapılacak.

Dünya sıralamasında 7. sırada olan Dementieva ile 15. sırada bulunan Radwanska arasındaki karşılaşma, yarın Tekstilkent Tenis Arena'da saat 16.00'da başlayacak. AA
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline