Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 08:15   #1
OoOoEnGiNOoOo
Banned
 
OoOoEnGiNOoOo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üçü bir arada!

Üçü bir arada!
Click the image to open in full size.

Beşiktaş, Sivok ve Zapotocny´den sonra Anthony Seriç´in transferini de bitirdi. Hırvat sol kanat oyuncusu 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.
24.5.2008



Geçen sezon savunmasında yaşadığı sıkıntılar nedeniyle defansına yabancı takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş, hedefine ulaştı. Savunmanın ortası için Udinese’de top koşturan Tomas Zapotocny ile Tomas Sivok’u bitiren Kara Kartal, sol çizgide İbrahim Üzülmez’in yerine de Hırvat bir ismi renklerine bağladı.... İsmi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirilen ve bonservisi elinde bulunan Anthony Seriç’le her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş’ın Hırvat sol kanat oyuncusuna 3+1 yıllık sözleşme imzalattığı bildirildi. Siyah-Beyazlı ekibin tecrübeli oyuncuya yıllık 700 bin Euro vereceği bildirilirken, Panathinaikos’ta oynayan futbolcunun mukavelesi istenirse uzatılabilicek.

Sivok&Zapotocny neden imza atmıyor?
Click the image to open in full size.


Bir süre önce kulüpleriyle kesin anlaşmaya varılan Çek savunma oyuncuları Tomas Sivok ile Tomas Zapotocny’nin resmi imza atmamasının arkasındaki sır perdesi de aralandı. İki futbolcunun menacerinin, Udinese’deki şartlarda kontrat yapılmasını talep etmesi nedeniyle görüşmelerin kilitlendiği bildirildi. Sinan Engin’in yürüttüğü görüşmelerde anlaşma sağlandığı ve iki futbolcunun da gelecek sezon Siyah-Beyazlı formayı giyeceği kaydedildi.

Biri 700, diğeri 800 bin euro
Siyah-Beyazlı ekibin uzun uğraşlar sonunda ikna ettiği iki yıldız oyuncunun fiyatlarının çok makul olduğu kaydedildi. Beşiktaş Yönetimi Zapatocny’ye yıllık 700 bin euro ücret öderken, Sivok’a ise yıllık 800 bin euro ödeyecek. Euro 2008 sonrasında imza atmak istiyen Sivok’un şampiyonada iyi bir futbol sergilemesenin ardından fiyatının artmasından çekinen Siyah-Beyazlı yönetim böylece bu tehlikenin de önüne geçmiş oldu. Her iki oyuncunun da tekliften memnun olduğu bildirildi.

Gözler Türkiye’ye çevrilecek
Click the image to open in full size.


Savunmadaki krizi yabancılarla çözen Siyah-Beyazlılar, Sinan Engin’in Türkiye’ye dönmesiyle birlikte gözünü Türkiye’deki futbolculara çevirecek. Devre arasından bu yana ismi Beşiktaş ile anılan Uğur İnceman için Manisaspor’la bir görüşme daha yapılacak. Ayrıca Kara Kartal’ın teklifine sıcak bakan Ekrem Dağ konusunda da Gaziantepsporlu yetkililerle toplantı düzenlenecek. Teknik direktör Sağlam’ın istediği Ekrem’e karşılık Mehmet Yozgatlı teklif edilecek.

Orhan YILDIRIM
__________________
Click the image to open in full size.
OoOoEnGiNOoOo Ofline   Alıntı ile Cevapla