Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 09:29   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulübümüz’den Açıklama

Milliyet Gazetesi’nde bugün Gökhan Türe imzasıyla yayımlanan, “Kartal Kendini Yaktı” başlıklı haber, Basketbol Şubemize yönelik asılsız iddialardan oluşmaktadır. Gökhan Türe’nin yazısında, BJK Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın şampiyonluğu kaybetme gerekçesi olarak öne sürdüğü “para sorunu” iddiası hayal ürünüdür.

BJK Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın oyuncusu Kaya Peker’in bir maç sırasında yardımcı antrenörümüz Ufuk Sarıca’ya küfür ettiği, kadro dışı kalmasına Basketbol Şubesi’nden sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın’ın engel olduğu iddiası da tamamen asılsızdır. Böyle bir olay kesinlikle yaşanmamıştır. Bunun gibi, ULEB Cup maçları için takım menajerinin İstanbul’da bırakılıp, İtalya’ya götürülmediği de gerçek dışıdır. Takımımız’ın menajeri Burak Bıyıktay, kafile ile birlikte İtalya’ya gitmiştir.

Yine yazıda iddia edilen Bayan Basketbol Takımı oyuncularımızın alacakları nedeniyle Kulübümüz’ü icraya verdikleri iddiası yalan, mesnetsiz ve yakışıksızdır.

Yarı Finalde Türk Telekom gibi güçlü bir takımla dişe diş mücadeleden sonra son saniyelerde kaybedilen final vizesinin, “yönetimin beceriksizliği, basiretsizliği” olarak nitelendirmesi de art niyetli bir düşüncedir ve tarafımızdan hayretle karşılanmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla