Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 09:41   #2
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş günlüğü

Beşiktaş günlüğü
Click the image to open in full size.

Kartal´ın efsane oyuncuları arasında gösterilen Sergen Yalçın, Eskişehirspor´dan ayrıldıktan sonra futbolu bıraktığını açıklamıştı.
24.5.2008



Sergen Yalçın yorumcu oldu
Kartal’ın efsane oyuncuları arasında gösterilen Sergen Yalçın, Eskişehirspor’dan ayrıldıktan sonra futbolu bıraktığını açıklamıştı. Türk futbolunun en konuşulan isimlerinden olan süper solak, 2008 Avrupa Şampiyonası’nı NTV Spor kanalına yorumlayacak. Beşiktaşlı taraftarların geri dönmesi için kulübe mesaj yağdırdığı Sergen, yeni sezonda Süper Lig mücadelelerini de NTV Spor ekranlarında değerlendirecek.

Jean Tigana kimi alacak?
Siyah-Beyazlılar’ın eski hocası Jean Tigana’nın Paris Saint Germain’le anlaşması sonrasında, Fransız teknik direktörün eski öğrencileriyle görüştüğü iddia edilmişti. Bilindiği gibi Gökhan Zan ile Burak Yılmaz’a haber gönderen Tigana’nın bu davranışı sonrasında iki futbolcu da transfer görüşmelerini dondurmuştu. Tecrübeli hocanın Bobo’yla da temasta olduğu öne sürüldü.

Ergun’dan mesaj var!
İbrahim Kaş, Serdar Özkan ve Batuhan Karadeniz gibi Beşiktaş altyapısından yükselen yıldızlara bir yenisi ekleniyor... Orta sahada görev yapan Ergun Aydın’ın yeni sezon için kamp kadrosuna dahil edileceği ve A takımla antrenmanlara katılacağı öğrenildi. Ön libero sıkıntısı yaşayan Siyah-Beyazlılar’da Ergun’un ön plana çıkabileceği ve Ertuğrul Sağlam’ın genç yıldıza şans tanımayı düşündüğü kaydedildi.

Divan Kurulu bugün yapılacak
Beşiktaş’ta Divan Kurulu’nun 2008 yılı ilk olağan toplantısı, bugün gerçekleştirilecek. Ceylan InterContinental Otel’de saat 10.30’da başlayacak toplantıda aralarında onursal başkan Süleyman Seba’nın da bulunduğu, kulüp üyeliğinde 60 ve üzeri yılını dolduranlara plaket verilecek. Tören, Beşiktaş’ın tarihinde ilk kez yapılacak.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla