Hayatta en çok güvendiğni şeyler ufacık küçücük şeyler içni kaybettiklerin oluyor nedense. En çok inanadıgın kimseleri bir anda en ufak birşeyden silmek ne kadar kolaymış meğer.. Neden bu kadar çobuk silebiliyorumki hayattan sevdiklerimi. Bir anda çıakrtabiliyorum bu kadar kolay olmamalı çıkartmak ama neden bu kadar kolay geliyore bana. Ailem sevdiğim arkadaşalrı mdostlarım saöyledikelri bir sözle yaptıkalrı bir davranışla nasıl koparabiliyoırumki hayatımdan bir anda. Pişmanmıyım peki hayır hiçbirşekilde neden pişmanlı kduymuyorum peki yanlış yapıyorsam.
En ufak bir yalanda siliyorum hayatımdan herşeyi. Bir rüzgar esiyor gewlip geçiyor. Başak bir ruzgar alıp götürüyor en yanlız yerlere beni. Nereye kadar yanlız kalacak bu ruzgar. Neden hep bana eşlik ediyore esen ruzgarlar.
Ya sigara hayatımda vazgeçilmez oluyor hep.Herşeydne vazgeçebildiğmi gibi ondan niye vazgeçemiyorum. Neden yalandan bu kadar nefret ediyorum. O kadar ço kyalan söylememe rağmen neden ben nedfret ediyorum bana söyleyenlerden. Sanki ben söylemiyomuşum gibi davranıyorum...Beni en iyi anlayan nedne hep bir sigara nedne hep geceleer gündüzler neden anlamıyo beni. Güneş nedne ısıtmıyor tenimi. Ayla olan ilişkim nedne güneşe yansımıyor. Bu kadar zıtmı bunlar birbirlerine bu kadar ayrımı ayla güneş. Nedne hep gecelerin adamı oluyorum ben.
Bir anlık heves deyip duruyolar. BEnim hayatımda bir an hiç olmamasına rağmen nedne ehrşey kısa geliyor bana.Ne oalcağını tahmin etsemde mudale etsemde neden hep sonu kötü bitiyor oadka rönlem almama rağmen.Hayatın akışına bıraktıgımda nedne kötüye gidiyore hep. Akmıcxakmı benim hayatım oluk oluk kan gibi. Akmıcakmı sevgim kalpten kalbe bir sevgi yumağı gibi.
Anlaşılan ne akdar başarılıda olsan başarı yetmiyor aşka başarı yetmiyor kötülüğe. İyi biride değilimki karşısıdna durayım düsürtçe dimdik. Herşeyde bi,r yalan herşeyde bir dolan ne yana dönsem hep yalan... önüm karanlık arkam aydınlık kolaysaa git geri geri en başa. Galiba en buyuk hatam geçmişe doyamadan geleceğe bakmam. Yaşa geçmişi al tadını sonra git geleceğe.
Bu kadar zor olmamalı hayata mudale etmek. Herkez benimkine mudale edebiliyorken ya ben. Elim kolum bağlı olanalrı izliyorum.
Hemde defalarca aynı şeyleri benzerlerini farklı kimselerle izliyorum. Taki dur diyene kadar. Artı kdurdurun şu filmi izlemek istemiyorum..Dursun hayat dursu nbu film yeni, seneryo yazıyorum...
Mustafa Kurt ( pusucukurt )
__________________ |