Alıntı:
R€D-D€V!L-1903´isimli üyeden Alıntı
cok komik ya lidersiz takım mı olur arkadaşlar boşuna güldürmeyin aleme bizi lincoln yedek mi almanyada yılın futbolcusu seçildi alex mi suanda fener bıraksın direk intere falan gider delgado mu isteyenleri belli ha bu arada delgadoyu bilmeyenler bjk ye gelmeden önce bakın ligi bırakn UEFA 'da GOL KRALI OLDUGUNU baseli tek başına finale taşıdıgını biliyormu ? avrupada orta saha olup gol kralı olan bir adam gösterin bana uefada ? arkadaşlar delgadoyu oynatabilmeniz için arkasına adam koymanız lazım ayrıca şimdi alex le delgadoyu kıyaslayanlar alexe top geldiğinde alex topu atıyor geçiyor delgado adamın üstüne üsütne gidiyor sakatlanma pahasına ya siz maçları izlemiyorsunuz yada yanlış görüyorsunuz elimizdeki değerleri kaybetmk bu kadar basit olamamlı oldu delgadoyu verelim uğur incemanla uefa alırız cok komik oluyorsunuz arkadaşlar lütfen biraz büyük düşünün yeter artık basit transferlerden bıkmadınız mı |
sen benim yazdıklarımı okumamışsın Apiah tarzı bir orta saha alınsın dedim. ayrıca lincon son senesinde yedekti 3 gol attı...lincon almaya'da yılın oyuncusu seçildi demişsin seçildiğinde gelmedi Türkiye'ye dikkatini çekerim, bir ara Ailton'da seçilmişti... delgoda ancak isviçre liginde gol kralı olur bu sene 6 gol attı sanırım. ligin ilk yarısında forvet oynadı aynı zamanda.