Anthony Šerić potpisao za Bešiktaš U petak je u Milanu Anthony Šerić potpisao za jedan od četiri najveća turska kluba, Bešiktaš! Bivši hrvatski reprezentativac, donedavno član atenskog Panathinaikosa, iznimno je zadovoljan ostvarenim transferom. - Sada mogu mirne duše otići na odmor u Australiju, kamo putujem u ponedjeljak - kazao nam je Šerić iz zračne luke u Ateni. - Upravo sam se vratio iz Milana, gdje sam razgovarao s predstavnicima Bešiktaša točno 45 minuta. Potpisao sam nakon toga ugovor na dvije sezone, bolje rečeno jednu plus jednu. Budemo li svi zadovoljni, možemo surađivati i više od dvije sezone. Uvjeti? - Odlični, a važno je da sam došao kao igrač bez odštete. Što znate o Bešiktašu? - Znam da je jedan od najvećih klubova, s milijunima navijača koji žive za klupske boje. Ondje je i Schildenfeld, za kojega su mi rekli da će ostati u Istanbulu, tako će i meni biti lakše prilagoditi se. Ambicije su dakako borba za prvo mjesto, to je prirodno razmišljanje tako velikoga kluba. Šerić u ponedjeljak ide na odmor u Australiju, a vraća se na pripreme u Istanbul krajem lipnja. Cuma günü milano´da 1+1 yillik sözlesme imzalamis. 6 sene Seria A oynamis bir adam. Yeter ki Üzülmez oynamasin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |