Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 16:07   #1
mypatxah
alayına gider
 
mypatxah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 İşte Kartal'ın toplam borcu

Siyah-Beyazlı ekibin Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda kulubün konsolide toplam borcu da açıklandı...
Beşiktaş Kulübü'nün Ceylan InterContinental Oteli'nde düzenlenen Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Küçükince, Denetleme Kurulu raporunu okudu.

Raporda kulübün 31 Mart 2008 tarihi itibariyle konsolide borcunun 101 milyon 697 bin 179 YTL olduğu bildirildi.

Bu borcun 49 milyon 856 bin 632 YTL'sinin ise kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e olduğu ifade edildi.

ELEŞTİRİLER
Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan bazı üyeler, kulüp yönetim kurulunu eleştirdi.

Divan Kurulu Üyesi Atıf Keçeci, başta BJK Fulya Süleyman Seba Projesi olmak üzere bazı konularda siyah-beyazlı yönetime eleştirilerde bulundu. Projede hatalar yapıldığını savunan Keçeci, yapılan anlaşmalarla kulübün kayba uğradığını ifade ederek, yeni yapılacak stat projesi konusunda da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Keçeci ayrıca, Beşiktaş Kulübü'nün bir hentbolcuyla yaptığı sözleşmede usulsüzlükler olduğunu iddia ederek, ''Nevzat Hocaoğlu adında hentbolcu ile 63 milyar liraya anlaşılmış. Daha sonra bu oyuncu sözleşmesinin kulüpte, ücret hanesinde 80 milyar lira olduğunu görüyor. Federasyondaki sözleşmede ise 57 milyar lira yazıyor. Bütün sözleşmeler yeni baştan kontrol edilsin'' diye konuştu.

Kongre üyesi Kadir Kılıç ise yeni stadın yapılıp yapılmayacağına bir an önce karar verilmesi gerektiğini vurgulayarak, ''Yoksa kombine gelirinden de olacağız'' dedi.

Ali Rıza Dizdar ise ''Futbol takımının puanları gasp edildi. Şu an hakemler Antalya'da tatil yapıyor ve vicdanları da çok rahat. Hiç umurlarında değil. Biz bundan sonraki haklarımızı nasıl koruyacağız, onun tartışmasını yapalım'' şeklinde konuştu.

Emin Bengisu de ''Fenerbahçe ve Galatasaray'a istenilen veriliyor, bize gelince zorluklar çıkarılıyor'' dedi.
__________________

Click the image to open in full size.
mypatxah Ofline   Alıntı ile Cevapla