Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı
Ya topiği okudum da alperen arkadaşımıza maşallah. herkese tek başına göğüs germiş Benim fikrim ise ben gerçekten taraftarımızı anlamıorumm. sezon bitene kadar herkes boboya söwdü, neymiş koşmuomuş, bilmem neymiş. Bütün awrupa maçlarında ve önemli maçlarda gol atan, brezilya milli takımına seçilmeye başlayan we havadan, yerden ve kontradan her türlü gol atan Boboyu göndermeye çalışırız, söweriz. uefa kupası gol kralı olmuş, basel gibi uyduruk takıma nerdeyse uefayı kazandıracak, her tarafından yetenek fışkıran, avrupanın ciddi şekilde ilgilendiği delgadoya mı geldi sıra? Ya biz ii adamlarımızı satarsak nası başarılı olcaz? Seric topiğinde cisseye söwüyo arkadaşlar. Yapmayın arkadaşlar ya. Cİsse sakatlandıktan sonra şampiyonluk gitti. Sonuç olarak biz ii futbolcuyu da beenmioruzz. Galiba bize bakiler, ibrahim üzülmezler layık... |
eyvallah kardeşim ben birçok kişiden eleştiri olacağını biliyordum çünkü Türkiye'de kafalar sabit, sergen satılır mı? delgado yedek oynar mı? vs... gibi sabit görüşlere takılmışlar. carew zamanında satıldı bu sabit kafalar hemen bas bas bağırdı şimdi carew ne halde kimse takip etmiyor.
Biraz daha ismim avrupa'nın etkisini uyandırsa birazda param olsa Villeralli Cazorla'yı kesin alırım. öyle çok büyük bir oyuncu değil ama Beşiktaş için çok iyi oyuncu. sağ kanat, sol kanat, orta sahanın ortası oynar. genelde sağ kanat oynuyor. BU topçuyu kendi gözlemlerimle keşfettim.