Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 22:24   #42
espacio

espacio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

delgado iyi futbolcu satılmasından yana diilim ama zaten sole bi si var her sene yabancıları degistirmekle bi yere varamayız bence keske ricardinho da kalsaydı daha dorusu ertugrul saglam ricardinhoyu oynatabilseydi. delgadonun topculuguna gelecek olursak delgado hakkatten cok yetenekli bi futbolcu ama delgado kesinlikle bi takımın liderligini yapacak takımı alıp bi yerden bi yere tasıyabilecek bi futbolcu diil yani kısaca bi takımın 10 numarası diil

ben sunu iddia ediorum seneye ertugrul saglam hoca(supheliyim gerci bundan) yine 4-3-1-2 gibi bi duzende 3 lunun solunda tello 1 li olarakta delgadoyu oynatırsa yandıgımızın resmidir

besiktasın artık oynayacagı bir sistem vardır. dunyadaki iyi takımlarında uygulamaya basladıgı yada calıstıgı 4-2-3-1 sistemidir he bu sistemde yine delgado 3 lunun ortasındaki isim olamaz keske ricardinho gitmeseydi de o 3 lunun ortasında oynasaydı. delgado da 3 lunun solundaki isim olsaydı tıpkı barcadaki ronaldinho, portodaki quaresma, yada cok uzaga gitmeden gs deki arda gibi artık gunumuz futbolunda ters ayaklılar ters kanatta oynuo evt artık ricardinho yok ben burda ve forzada defalarca soledim ricardinho gidince ondan daha iyisi gelmicek die ama keske gonul isterki riquelme gelse, duydugum bi habere gore 7-10 milyon arası bi fiyata riquelmeyi bocanın bırakabilecegidir keske bi sponsor yada besiktaslı bi hayırsever zengin alsa da getirse yani riquelme gibi bi isme de herkes sponsor olur aslında peki riquelme de gelirse nasıl oynarız 4-2-3-1 sisteminde yazıyım

-----------------rustu------------------

kurtulus----toraman-----sivok------tello-

------------inceman-----cisse-----------

------------------riquelme---------------

-------holosko-----------------delgado---
-------------------nobre-----------------