Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2008, 01:42   #48
candankolik
 
candankolik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen bu adamı ne zaman kaç kere izledin delikanlı ol ve doğruyu söyle çok merak ediyorum gerçekten. Daha adam formamızı giymeden kazma demeye başladınız sizin gibi adamlara kazma bile az gelir..
kardeş senin bu transfer konusunda sabrın kaldıysa eywallah. ama bizim kalmadı haberin olsun.

artık sıkıldık sene başında manavdan elma, armut gibi alınan futbolculardan. çürük çıktı diye devre arasında yollanan futbolculardan sıkıldık.artık hata yapma lüksü kalmayan bu yönetimin bu transfer politikalarından sıkıldık.

bi biz mi akıllıyız bu memlekette. pana adamı serbest bırakmış, yunanistandan var mı hiç adamın talibi. pana forumundaki adamların hepsinin futbol bilgisi kıt mı????? bu adamın nasıl topçu olduğunu burdan anlamak pek de güç değil.

belki bize gelir, inanılmaz bir hava yakalar, eski itlaya günlerine döner felan denebilir. ama bunlar hep belki.... bize şu an belkisiz, oynayacak adam akıllı futbolcu lazım.

diatta + hiuguen + gordon = 5 milyon euroyu geçti. bu seriye eklenme ihtimali olan bir futbolcu yerine tartışmasız bir adam almak çok mu zor.

para açısından zor diyosan, zaten bu adamlara harcadığımız parayla aldığımız verim arasında dağ var. ve sonuçta kasadan çıkan para da pek farklı olmaz.

sen beşiktaşsın, ben şampiyon olacağım diyorsun.avrupada ilerleyeceğim diyorsun. sen sinan enginsin. lafa gelince mangalda kül bırakmıyorsun. kralını transfer edeceğim diyorsun. çek cumhuriyeti gibi bi ülkenin sparta prag gibi bi takımından bi topçu alamıyorsun. buna gücün yetmiyor. o zaman konuşmayın bari.
__________________
tek AŞK beşiktAŞK
candankolik Ofline