Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2008, 12:21   #10
B J Kerem

B J Kerem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SeZiLi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimleri layık görmüyolarki...Youla, Baki, Mehmet Sedef, Schildenfeld, Diatta ve daha niceleri...
Neden hep bu sekilde yorum yapıyorsunuz anlamış değilim her takımın her transferi super mi oluyor? diatta senegal milli takımının kaptanı suanda newcastle da.mehmet sedef paf takımdan cıktı.baki olmasa bu sene bazı maçlarda oyuncu bulamazdık ilk 11 e ve bonservis odemedik maç başına oynattık.youla yı aldığımız fiyatın iki katına lille e sattık. Ki bunların hiç biri bizde yararlı olamamış adamlar neden şöyle bi yorum yapmıyorsun."kimleri layık görmüyorlar ki... delgado,tello,carew,kleberson,ricardinho,holosko,b obo,juan francesco garcia,i.toraman ve daha niceleri" diye bunlardan kleberson la ricardinho ne kadar yarar sağladı? tello bobo holosko delgado ne kadar yarar sağladı futbolda isimlerle oynanmıyor futbol tello yada cisseyede alındığında neler soylendiğini biliyorum ama takıma yararları ortada aynı seyler zapo sivok için olmayacagını nerden biliyorsun? 1 yıldır izleniyor bu oyuncular tam 1 yıldır.. nerden biliyorsun dersen rizeyle deplasmandaki kupa maçından sonra trabzon hava alanında konustum mutlu hocayla dusunceleriniz neler sene sonu için dedim soylediği su iki tane super çek oyuncu var biri defansta diğeri orta sahada orta sahadaki turk oyuncularda 3 gomlek onde bir oyuncu zaten son zamanlarda çek milli takımında banko oynuyor diye isim istedim vermedi 24 yaşında dedi 1 yıldır izliyoruz eger samp. ligine kalırsak alıcaz dedi sonra cok rica etti sivok u soyledi defansı solemedi.Yani anlıyacagın onlar bizim gibi izlemeden yorum yapmıyor ricam sizde alınması muhtemel oyuncuları izleyin ondan sonra yorum yapın.