Alıntı:
candankolik´isimli üyeden Alıntı
belkisiz transfer derken ne anladınız acaba???
bugün bana göre dünyanın en iyi santforu shevcenko chelsea de yedek hatta kadro dışı bekliyor. yani her transferin tutmama ihtimali vardır.
ama pana adamı serbest bırakıyor, yunanistanda kimse talip olmuyor ve pana forumundaki ibrahim üzülmeze yazılmış gibi duran yorumlar.
bu kadar çok olumsuzluğun içerisinden kendimize olumlu bir nokta çıkarıp bu adamı alıyorsak kumarın kralını oynuyoruz demektir.yani tamamen BELKİ TUTARSA transferidir bu.
bu transferdeki yorumlar diatta transferiyle aynı. adam zamanında lyon yapmış, fransada şurda burda oynamış, milli takımın değişilmeziymiş. bu adamın da özellikleri aynı italyada kaç sene oynamış, milli takımla 3 büyük organizasyona katılmış.... artık yeter. gerektiğinde yedek kalabilecek yabancı istemiyoruz biz. gerektiğinde çıkıp çatır çatır oynayacak adam arıyoruz. diatta gerektiğinde yedek kaldı da ne oldu.YA İŞ OYNAMAYA GELDİĞİNDE NE OLACAK??? birkaç kere oynaması gerekti perişan etti takımı. fransadaki marsilya maçında 2 gol hediye etti.gs maçında, fb maçında gördük.
sparta pragtaki kadlec i izlemedim bilmem hiç.ama adam hakkındaki yorumlar gelecek vaadettiği, stoper ve sol bek oynayabildiği, sağlam olduğu. illa kadlec demiyorum, dünyada futbolcu mu yok sonuçta.tutma ihtimali daha yüksek bi adam alsak fena mı olur.
ara transferde drpiç iyi dediler olmayınca gordon u aldılar. neden gordon abi. dünyada bir tek dinamo zagrep te mi stoper var. neden böyle saplanıp kalıyorlar. |
Aynen katılıyorum. Zaten hiç bulamadın geçen sene Oftaş'ta sol bek olan Murat Kalkan'ı al beğenmedin git Ergün Teber'i al oda olmadı git Hayrettin'i al ama sağlam bişey olsun diyosan git Kadlec'i al onada paran yetmedi Kayseri'nin sol bek'i Toledo'yu al. Türkiyede bek mi kalmadı 30 yaşında büyük ihtimal kötü çıkıcak oyuncuyu alıyosun en olmadı alt yapıdaki Sezer inanılmaz bişey Hayrettin'in hücumu olan versiyonu al onu oynat hadi 23 yaşında olmasına rağmen güvenmiyon git Sedef'i oynat ama İ.Üzülmez ile Seriç olmasın.