Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2008, 12:40   #59
R€D-D€V!L-1903
junior-1903

R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen bu adamı ne zaman kaç kere izledin delikanlı ol ve doğruyu söyle çok merak ediyorum gerçekten. Daha adam formamızı giymeden kazma demeye başladınız sizin gibi adamlara kazma bile az gelir..
bizmi bebeleri destekliyoruz senin gibi heriflere diyorsun mantıksız mantıksız konusma biz kaliteli adam istiyorsuz bize evet bu adamlar KAZMA gelir biz bakilere beste yapmıyoruz biz adam gibi topçu istiyoruz bu adam gelince geçmişinde ne var italyamı var juan fran dediğin adam zamanında real carlosu satsaydı realde oynayacaktı ve barcelona istediydi o derece sol bekti ne oldu futbol geçmişle oynanmıyor diatta lyonda oynadı ne oldu rico 2 dünya kupası aldı ne oldu geçmişe bakmayacaksın futbolda suanki hali lazım bize stendardo bordon gibi adamlar lazım 4 senede 60 futbolcu aldık hepsine 1 milyon euro bonservis versen 60 milyon euro hepsine 1 milyon maaş versen 60 milyon euro toplam 120 milyon euro havada kaldı elde ne var koskoca bir 0000000 o 120 milyon euroya 3 şampiyonluk alınırdı seneye ertuğrul gider yeni hoca gelir ertuğruln aldıkları gider başkaları gelir biz eğitim kampımıyız o seric dediğini izlemeye ne gerek var gordonu izlemedim ama topçu olmadıgını bir seferde anladım panalılar forumlarında biz bakiye nasıl davranıyorsak aynen öyle davranıyorlar dalga geçiyorlar kaliteli adam gerekli sonra rakiplerin gerisinde kaldık diye ağlanmayın boşuna 120 milyon 60 futbolcu transfer edeceğinize gidip 10 tane edin adam gibi edin benim anlatmak istediğim bu