Sonuç olarak bu yarışmanın formatı bu, iyi şarkı kazanmıyor . Bunu eleştiren bizlerde seryredip prim veriyoruz, sonra vay efendim şöyle böyle, komik ..
Bosna Hersek, benim tarihte gördüğüm en mantıksız, en berduş, en tabiri caizse ahmak ülke . Ne yazıkki Türkiye, Bosna Hersek'e her zaman bir acıma duygusu ile bakmış, Bosna lafını duyunca zulümler düşmüştür akıllarımıza .. Ama işin iç yüzü bu değildir. 10 Bosnalı'dan 8'i Türkiye'Den nefret eder. Haberde editöründe belirtmiş olduğu gibi, yıllarca zulme uğratan Sırbistan'a gitmiş puan, hala evliliklerini Sırplarla yaparlar, demek istediğim, bu ülkeden nefret ediyorum, bir Türk olarak, kesinlikle Bosna Hersek'i kardeş bir ülke olarak görmüyorum. Bir kaşık suda boğulası bir yer olarak kalbimde yer alıyorlar .
Yunanistan Türkiye'ye oy vermemiş, buna şaşırmamak gerekir, aslen Türkiye'nin de Yunanistan'a oy vermemesi gerekir. Yeni atılmaya çalışan kardeşlik temelleri masaldan ibarettir, bu iki ülkenin kardeş, komşu v.b. olması için, tarihi değiştirmeniz gerekmektedir, bir başka deyişle, imkansızdır .
Ermenistan'a hangi Türk oy vermiş, açıkçası çok merak ettim, zekasına, siyasi görüşüne, ahlakına ve aklına binlerce kez minnettarım . Diyecek laf bulamıyorum . Bu tiplerden hala var
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn I love me .. |