Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2008, 18:59   #8
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
lacrimas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Panathinaikos - The Green Web Fans message board :: - Anthony Seric

panathinaikos taraftarının forumu seric için açılmış hiç girip de bakmayın derim ben bosuna..off ya hakkaten beter diye yorumlar yapılıyo..umarım bu transfer gerçekleşmez..gene bize hüzünlü geceler..bu insanlar ciddi ciddi hiçbişeyden anlamıyolar..
evet seric'le resmen dalga geçmişler, bizde bakiye yapılan eleştiriler bile bu sınırlara dayanmamıştı, o topicteki her mesajı okudum, konu biraz laçkalaşmış, hatta terime'e bir üye futbolun f'sinden anlamıyor, terim tam bir o.ç. demeye kadar götürmüş, kısacası bu izlenimden çıkardığım sonuç, adamlar sol bekleri seric'ten mutsuz, sağ bekimizi de size verelim diyorlar, kazma lakabı taktıkları 4-5 ismi daha yazmışlar, teknik adamlarını yollamak istiyorlar, başkanlarını 10 euroya satmak istiyorlar bize, kısacası yunan ligini takip etmiyorum ama yorumlardan anladığım kadarıyla panathinaikos futbol takımı ve taraftarı tam bir buhran içerisinde, dolayısıyla bu ortamdaki bir futbolcunun makul değerlendirilmesinin yapılması pek mümkün gelmiyor bana...

Konu lepido tarafından (25-05-2008 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir..
lepido Ofline