Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 08:04   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Patron diyor ki

Başkan Demirören, Manisaspor maçındaki olayları hatırlattı ve ekledi: "Çok üzüldüm, ama Beşiktaş bir yenilgiyle genel kurula gitmez."
25.5.2008



‘Seçimle gideceğim’
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Ceylan InterContinental Oteli’nde yapılan Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ligin son maçı olan Manisaspor karşılaşmasında tribünlerin tepkisine çok üzüldüğünü belirten Demirören, “Beşiktaş, 1978’lerdeki gibi her yenilgiden sonra genel kurula gitmez. Son maçta yaşanan olaylar benim içimde bir acıdır. Camiamız başkanını destekler, seçim günü başkanını seçer, sonra da sonuna kadar destekler” dedi.
‘Tek yumruk olalım’
İnönü Stadı’nın yıkılıp, yeniden yapılmasıyla ilgili gerekli izinleri beklediklerini belirten Demirören, “Üst kademedekilerin bana söyledikleri, stadın yapımını engelleyenlerin Beşiktaşlı olduklarıdır. Bu beni üzdü. Bu, Yıldırım Demirören’in projesi değil, Beşiktaş’ın projesidir. Bu proje Beşiktaş’ın istikbalidir ve her Beşiktaşlı bu projeye sahip çıkmalıdır. Artık sportif başarıya ihtiyacımız var ve tek yumruk olup, bu sezon beklediğimiz şampiyonluğu elde edeceğiz” diye konuştu.
‘Başarı hepimizin’
“Teknik kadromuz, menacerimiz, yönetimimiz, taraftarımız hata yapmış olabilir. Hepimizin yapması gereken, bu hatalardan ders almaktır” diyen Demirören şöyle devam etti: Başarısızlık varsa bu hepimizindir. Başarı da öyle... Beşiktaş kamuoyunda üçüncü takım ve kötü olarak gösterilmeye çalışılan bir camia. Buradan çıkacak olumlu mesaj camiamızı toparlayacaktır. Yapılacak transferlerle daha da güçlü olacağız. Hedeflerimize ulaşacağız...
‘Seneye böyle olmaz’
Genel Sekreter Kenan Öner, sportif başarısızlığı hakem hatalarına bağladı. “Hakem hatalarından çok puan kaybettik” diyen Öner, “Artık bunları konuşmak bizi bir yere getirmez, ama hakemlerin bu yaz vicdanlarının rahat olacağını düşünmüyorum. Seneye aynı hatalar olursa bu kadar müsamahakâr olmayacağız... Ancak rakip oyuncuya yabancı madde atarak sahanın kapanmasına neden olan taraftarlarımızın ve bizim de hatalarımız vardır. Bundan sonra en doğruyu bulup, şampiyonlukları arka arkaya almak istiyoruz” ifadesini kullandı.
Plaketler
verildi

Ceylan İntercontinental Otel’de dün düzenlenen Divan Kurulu’nda kulüp üyeliğinde 60 ve üzeri yılını dolduranlara plaket verildi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yaptığı konuşmasının ardından, 60 yıllık kulüp üyelerine plaketlerini verdi ve toplantıdan ayrıldı. Törene Onursal Başkan Süleyman Seba katılmazken, plaketini kongre üyesi Mesut Arda aldı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla